"BİZİ TEHDİT EDİYORLAR"
"Işık Eyigüngör denen adam zaten Fenerbahçe kongre üyesi" diyen Mahmut, "Bunlar asıl kulüplerini unutup Yakın Doğu Üniversitesi olarak bizimle muhattap olmaya çalışıyorlar. Ve bizi tehdit ediyorlar. Başkan da gelemez, Mahmut Uslu da gelemez diyorlar. Aziz Yıldırım salona giremez diye tehdit ediyorlar ve biz de geldik" olay bu kadar ifadelerini kullandı.
Mahmut Uslu: "Haketti bu tokatları"
Programın sunucusu Emre Tilev'in "Peki bu durum, fiziki müdahaleyi gerektirecek bir durum mu? Bu kadar sinirler neden gelirdi?" sorusuna da cevap veren Mahmut Uslu, "Siz o Eyigüngör'ü bir arayıp sorun, herhalde haketti bu tokatları eğer yedim diyorsa. Siz ona sorun, bana sormayın. Ben orada değildim o sırada ama tokadı yemiş" dedi
Emre Tilev "Ben Eyigüngör'le zaten görüştüm. 'Hiçbir neden yoktu.' diyor" şeklinde konuşurken Mahmut Uslu, "Siz ona bir daha sorun bakayım. Mahmut abiniz sordu deyin!" ifadelerini kullandı.

