comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Kolarov'da son dakika! Inter'i reddetti

31 Temmuz 2019, Çarşamba 17:09
Kolarov'da son dakika! Inter'i reddetti

Fenerbahçe'nin transfer gündeminde yer alan Aleksandar Kolarov ile ilgili sıcak gelişmeler yaşanıyor.

FutbolArena - Fenerbahçe'de transfer çalışmaları devam ederken uzun süredir ismi gündemde olan Aleksandar Kolarov hakkında sıcak gelişmeler yaşanıyor. Sarı lacivertlilerde sol bek Hasan Ali Kaldırım'ın sakatlanması ve en az 6 hafta sahalardan uzak kalacak olması nedeniyle transferi merakla beklenen Kolarov, Inter'in teklifiyle ilgili kararını verdi. 
 

Fenerbahçe Transfer: Aleksandar Kolarov, Fenerbahçe'ye gelecek mi?


Roma forması giyen Kolarov ile ilgilenen Fenerbahçe'ye iyi bir haber geldi. Oyuncuya en iyi teklifi yapan kulüp olan sarı lacivertlilerin en ciddi rakiplerinden biri Inter'di. Sırp futbolcunun Inter'den gelen transfer teklifini reddettiği öğrenildi. Kolarov'un şu anda en ciddi teklif olan Fenerbahçe'nin teklifiyle ilgili kararı merak ediliyor. Öte yandan Roma da oyuncuyu kadroda tutmak istiyor.
 

Roma - Trastevere Kolarov'un frikik golü İZLE


Roma, hazırlık maçında Trastevere karşısında 10'a 1 skorla galip geldi. Roma'yı galibiyete taşıyan goller 3'te Dzeko, 7'de Kolarov, 21'de Cengiz Ünder, 22'de Antonucci, 30'da Dzeko, 45'te Cristante, 47'de D'urso, 48'de Schick, 59'da Peritto ve 88'de Defrel'den geldi. 7. dakikada sahneye çıkan Kolarov, attığı müthiş frikik golüyle yine sol ayağını konuşturdu. 

Son dakika Fenerbahçe Haberleri FutbolArena'da!

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!