comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Kayserispor maçı sonra Fenerbahçe taraftarını çıldırtan olay

08 Şubat 2019, Cuma 23:27
Kayserispor maçı sonra Fenerbahçe taraftarını çıldırtan olay

Kayserispor'a kaybeden Fenerbahçe, deplasmandan eli boş dönerken birçok olumsuz istatistiğie imza attı.

FutbolArena - Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında Kayserispor deplasmanında 1-0 mağlup oldu. Kayserispor yenilgisi sonrası ortaya çıkan istatistikler Fenerbahçe taraftarlarını isyan ettirdi. 
 

Fenerbahçe deplasmanda kaç maçtır kazanamıyor?


Opta rakamlarına göre Süper Lig'de deplasmanda 8 maçtır kazanamayan Fenerbahçe, bu süreçteki 4. mağlubiyetini elde etti. Son 16 sezonun en kötü deplasman performansına imza atan Fenerbahçe, 2002-2003 döneminde üst üste 10 dış saha maçını kazanamamıştı.

Fenerbahçe 2015-2016 sezonundan bu yana Süper Lig'de en çok Kayserispor'dan gol yedi. O tarihten bu yana Kayserispor'un 14 golüne engel olamayan Fenerbahçe, öte yandan Süper Lig'de son 4 golün 3'ünü kafa vuruşlarından yedi.
OLUMSUZ REKORLAR ÜST ÜSTE - HİKMET KARAMAN İLKİ YAŞADI

Kayserispor ceza sahasında 90 dakika boyunca sadece 7 kez topla buluşan Fenerbahçe, bu sezon rakip ceza sahalarında topla en az buluştuğu maçı oynadı.

Sarı lacivertli takımı 25. Süper Lig maçında 3. kez yenebilen Kayserispor teknik direktörü Hikmet Karaman, kariyerinde Fenerbahçe'yi iç sahada ilk kez mağlup etti. Ersun Yanal ile arasında soğuk rüzgarlar esen Hikmet Karaman, geçmişteki açıklamalar nedeniyle maç öncesi rakip teknik direktör ile el sıkışmadı. Hikmet Karaman bu maça kadar kariyerinde Fenerbahçe'ye rakip olduğu 26 resmi maçın 21'ini kaybetmişti.

FENERBAHÇE DEPLASMANDA GOL ATAMIYOR

Fenerbahçe bu sezon deplasmanda oynadığı son 17 resmi maçın ilk yarılarında sadece 2 gol atabildi. Sarı lacivertliler aynı zamanda 2018-2019 döneminde Süper Lig'de oynadığı 11. deplasman maçında 7. kez gol atamadı.

Sarı Lacivertli takımla ilgili tüm gelişmelere Fenerbahçe Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!