comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Karagümrük hocası Atılay Canel'den Fenerbahçe maçı hakemine tepki

03 Ekim 2020, Cumartesi 21:38
Karagümrük hocası Atılay Canel'den Fenerbahçe maçı hakemine tepki

Fatih Karagümrük Teknik Sorumlusu Atılay Canel, "Oyunun gri pozisyonları ne hikmetse Fenerbahçe lehine kullanıldı." dedi.

FutbolArena - Fenerbahçe, Süper Lig'in 4. haftasında ağırladığı Fatih Karagümrük'ü 2-1 mağlup etti. Süper Lig'in 4. haftasında Fatih Karagümrük deplasmanda Fenerbahçe'ye 2-1 mağlup oldu. Müsabaka sonrası basın toplantısında konuşan Fatih Karagümrük Teknik Sorumlusu Atılay Canel, Kadıköy'e puan veya puanlar almaya geldiklerini ifade ederek, maçın hakemlerine tepki gösterdi.

"BİZİM BİR HEDEFİMİZ VAR"
"Oyun genelinde istediğimizi yaptık. Bilerek istediğimiz şekilde oyunu oynadık. Biz hedefimizden bugün mağlup olduk diye şaşmadan yolumuza devam edeceğiz. Her maç üstüne koyacağız. Bizim bir hedefimiz var daha iyi oynayıp devre arasında katılacak oyuncularla daha iyi bir şekilde hazırlanacağız." 

"NE HİKMETSE FENERBAHÇE LEHİNE KULLANILDI"

"Oyunun gri pozisyonları ne hikmetse Fenerbahçe lehine kullanıldı. 2 penaltı pozisyonu var, 2 kere VAR'a gidildi, oyuncu değişiklikleri var ne hikmetse 5 dakika uzatma yapıldı. Yolumuz uzun ve bu yolda hedefimize varacağız."

CANER ERKİN'DEN HAKEME TEPKİ

16. dakikada sarı-lacivertli futbolcu Caner Erkin, maçın hakemi Yaşar Kemal Uğurlu ile bir tartışma yaşadı. Alt dudağında olan kanamadan dolayı tedavi olması ve formasını değiştirmesi gerektiğini söyleyen hakem Uğurlu'ya tepki veren Erkin, daha sonra saha kenarına gelerek tedavisini tamamladı. Formasını da değiştiren Caner daha sonra oyuna dahil oldu. (İHA)

Son dakika Fenerbahçe Haberleri FutbolArena'da!

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!