comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Jose Fernandao'dan Fenerbahçe'ye kötü haber! Cruzerio...

30 Aralık 2017, Cumartesi 09:21
Jose Fernandao'dan Fenerbahçe'ye kötü haber! Cruzerio...

Fenerbahçe'de transfer çalışmaları devam ederken Jose Fernandao'yu satışa çıkaran yönetim oyuncuyu ısrarla isteyen Cruzeiro'nun teklifi olmasına karşın önemli bir engel ile karşı karşıya.

FutbolArena - Fenerbahçe'de transfer çalışmaları devam ederken oyuncu satışı gerçekleştirmeden takviye yapamayacak olan yönetim Jose Fernandao'yu gözden çıkarırken büyük bir engel ile karşılaştı.

Jose Fernandao'yu kadroda düşünmeyen Aykut Kocaman, oyuncusu için satılabilir raporu vermesine karşın önemli bir gelişme oldu.
 

Fenerbahçe'de Jose Fernandao Cruzeiro'ya neden transfer olmadı?


Fanatik'in haberine göre, Brezilya ekibi Cruzeiro'nun Başkanı Wagner Pires, geçtiğimiz günlerde Fenerbahçeli Jose Fernandao ile her konuda anlaşmaya vardıklarını açıklamıştı. Ancak daha sonrasında iki kulüp anlaşmazlıklar yaşadı ve bu transfer rafa kalktı. Yaşanan bu gelişmelerin ardından 30 yaşındaki futbolcu için Bursaspor ve Osmanlıspor devreye girmişti.
Buna Jose Fernandao'nun Brezilya'ya transfer olmayı düşünmemesi de eklenirken görüşmeler iyice tıkandı.
 

Fenerbahçe'de Fernandao'nun bu sezon attığı goller


Fenerbahçe'de geçen hafta Adana Demirspor ile oynanan kupa maçında bu sezon ilk kez 11'de sahaya çıkan Fernandao 3 gol birden atarak müsabakada yıldızlaşmıştı. Fernandao Süper Lig'de ise Yeni Malatyaspor maçında 26 dakika forma şansı bulurken son oynanan Karabükspor maçıyla birlikte 2 lig mücadelesinde görev aldı.

Sarı Lacivertli takımla ilgili Fenerbahçe Haberleri için özel sayfamızı takip edebilirsiniz.

 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!