comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Jorge Jesus: "Takımda birlik havası var"

30 Ekim 2022, Pazar 22:50
Jorge Jesus:

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus, İstanbulspor maçının ardından "Çok iyi oynadık. Savunma hatalarıyla rakibi oyuna ortak ettik ama sonrasında kalitemizi göstererek skoru arttırdık." dedi. 

FutbolArena - Fenerbahçe, Süper Lig 12. haftasında Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanan maçta İstanbulspor'u 5-2 mağlup etti. 

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus maçın ardından açıklamalarda bulundu. 
Liderlik koltuğunda devam etmemiz için 3 puan önemliydi. Çok iyi oynadık. İlk yarıda set hücumunda kuvvetliydik. Savunmadaki hatalarla rakibi maça ortak ettik ama sonrasında kalitemizi ortaya koyarak maçı kazandık. Ofansif anlamda çok güçlüyüz ve bunun için çalışıyoruz. Ancak her anlamda iyi olmalıyız. Riskli bir oyun oynuyoruz. Defansta da iyi olmalıyız. Ancak elbette oyuncularımdan istediğim oyun bu. "Takımımızın durumundan memnunum. Bu sene sadece 2 maç kaybettik. Bu 2 maçta da 11 kişi tamamlayamadık. Biri Dinamo Kiev. O maçta zaten takım bir araya geleli 1.5 ay olmuştu. İkinci maç Valencia'nın atıldığı maçtı. Oyuncularım harika performans sergiledi. Güzel bir takımımız var. Birlik havası var. Düşünce anlamında bencillik yok. Herkes takımın menfaatini düşünüyor. 

Fenerbahçe Haberleri FutbolArena'da!

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!