comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

İsmail Kartal'ın maç sonu dikkat çektiği detay

28 Şubat 2022, Pazartesi 23:09
İsmail Kartal'ın maç sonu dikkat çektiği detay

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Kasımpaşa maçının ardından "1-1'den sonra rakip üstümüze gelince hamleler yaptık. Golden önce de net pozisyonlarımız vardı." dedi. 

FutbolArena - Süper Lig 27. haftasında Fenerbahçe, deplasmanda Kasımpaşa'yı 2-1 mağlup etti. 

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal maçın ardından açıklamalarda bulundu. 
"1-1'DEN SONRA RAKİP ÜSTÜMÜZE GELİNCE HAMLE YAPTIK"

Ligde üst üste 2 galibiyet aldıktan sonra bu maçı da kazanıp üst sıralardaki yerimizi sağlamlaştırabilmek için sezon sonuna kadar Fenerbahçe olarak, kendimize yakışır yerde ligi tamamlamak istiyoruz. Bugünkü maç çok önemliydi. Üst üste 3. galibiyet. İlk devre 2-3'ü rahat bulabilirdik. Sonra rakibimiz dengeyi kurdu. Golü de buldular. Bu onlara yetmedi. Haklı oldukları bir konu var -ki, onlar da kümede kalma mücadelesi veriyor. Biz de üst sıralardaki yerimizi garantiye almaya çalışıyoruz. Baktık ki 1-1'den sonra çok üstümüze geliyorlar. Hamle yaptık. 

"HEPİMİZ ÇOK İSTEDİK"

Bugün sahada mücadele eden 11 kişinin dışında kulübedeki oyuncular da sanki oynuyormuş gibi pozitif enerjilerini yansıttılar. Hep beraber kazanmayı istiyorduk. Oyuncularıma teşekkür ediyorum. Trabzonspor maçı öncesi bize moral oldu. Camiamıza bu galibiyet hayırlı olsun. Kasımpaşa'ya da bundan sonraki maçlarda başarılar diliyorum. 

Fenerbahçe Haberleri FutbolArena'da!

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!