comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

İlker Ayrık: "Fenerbahçeli olmak ayrı bir şey"

04 Kasım 2018, Pazar 19:22
İlker Ayrık:

İlker Ayrık, FB TV'de katıldığı programda Fenerbahçe taraftarı olmasıyla ilgili konuştu. 

FutbolArena - Ünlü oyuncu ve sunucu İlker Ayrık, FB TV'nin konuğu oldu. Fenerbahçe taraftarı olan ve takımının birçok maçına giden İlker Ayrık, konuk olduğu FB TV'de insanların kendisine hangi takımı tuttuğu yönündeki soruya nasıl cevap verdiğini açıkladı. 

İlker Ayrık, "Bana soruyorlar hangi takımı tutuyorsun diye. Ben takım tutmuyorum, ben Fenerbahçeliyim. Takım tutmak ayrı bir şey. Fenerbahçeli olmak ayrı bir şey. İyi ki Fenerbahçeliyim, iyi ki sarı-lacivert, iyi ki çubuklu formanın peşindeyim. Her zaman, her yerde en büyük Fenerbahçe!" diye konuştu. 
 

İlker Ayrık kimdir?


Başarılı sunucu İlker Ayrık 16 ekim 1979 yılında Balıkesirde doğmuştur. 18 Yaşına kadar Balıkesirde yaşayan sunucu ve oyuncu İlker Ayrık 9 yaşında babasını kaybetmiştir. Annesi onu ve 3 kardeşini 25 sene tek başına büyütmüştür. 18 yaşına gelince annesine oyuncu olmak istediğini söyledi ve İstanbula geldi. Kadıköyde ilk eğitimini almaya başlayan oyuncu burada Müjdat Gezen ile tanıştı.
Müjdat Gezen onun hayatında önemli biri oldu. Burada aldığı eğitimlerden sonra oyunculuk hayatına adım attı. 2005 yılında Aykut Taşkın ile birlikte Pervasız Tiyatroyu kurmuştur. 2008 yılında Doa Yallah klibinde oynamıştır. 2008-2009 Yıllarında Kent oyuncularına katılmıştır.

Sarı Lacivertli takımla ilgili tüm gelişmelere Fenerbahçe Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz. 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!