comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Günün Fenerbahçe haberlerinde sürpriz gelişme (12 Mart 2019)

12 Mart 2019, Salı 09:22
Günün Fenerbahçe haberlerinde sürpriz gelişme (12 Mart 2019)

Fenerbahçe haberleri arasında günün öne çıkan gelişmelerini sizler için derledik. Günün Fenerbahçe gazete haberleri burada.

FutbolArena - Gelecek sezonun transfer çalışmalarına şimdiden başlayan Fenerbahçe bir süredir Martin Skrtel ile sözleşme pazarlığı halindeydi. Sarı lacivertli takımda Martin Skrtel konusunda flaş bir gelişme yaşandı. Son dakika Fenerbahçe haberleri arasında yeni sezonda Robert Skov'un transfer edileceği iddiası ön plana çıkıyor. Fenerbahçe Haberleri aramalarında günün öne çıkan gelişmelerini sizler için derledik.

FENERBAHÇE İÇİN ADEBAYOR İDDİASI
Fotomaç gazetesi'nde yer alan habere göre Fenerbahçe, Medipol Başakşehir forması giyen Emmanuel Adebayor için sezon sonunda girişimde bulunacak. Sarı lacivertliler, devre arasında da talip olduğu tecrübeli golcüden sezon sonu için söz aldı.


Fenerbahçe Transfer Haberleri: Martin Skrtel ile sözleşme uzatılacak mı?


Fanatik Gazetesi'nin iddiasına göre, Fenerbahçe yönetimi bir süredir pazarlık masasında olduğu Slovak savunma oyuncusu Martin Skrtel ile anlaşma sağlayamadı. Fenerbahçe'nin 1 yıllık teklifine karşılık 2 yıllık sözleşmede direten Slovak yıldız ile anlaşma zemini sağlanamadı. Fenerbahçe yönetiminin Skrtel için başka bir adım daha atmayacağı ve sezon sonunda yolların ayrılacağı öne sürüldü.

BU SEZON 33 KARŞILAŞMADA SÜRE ALDI

Bu sezon 33 karşılaşmada 2,858 dakika süre alan Martin Skrtel takımı adına 1 gol kaydetti. 1,91 boyunda olan Martin Srktel 34 yaşında. Slovak savunma oyuncusunun sezon sonunda Fenerbahçe ile sözleşmesi sona eriyor.

ERSUN YANAL SERİ İSTİYOR

Medipol Başakşehir ile oynanan ve 2-1 kaybedilen mücadele sonrasında yeniden küme düşme hattına yaklaşayan Fenerbahçe'de teknik direktör Ersun Yanal, Sivasspor ve Ankaragücü maçlarından seri bekliyor. Fotomaç Gazetesi'nin haberine göre kalan 9 maçı tek tek Samandıra Tesisleri'nde analiz eden tecrübeli teknik adamın Sivasspor ve Ankaragücü maçlarından 6 puan hedeflediği belirtildi. Ersun Yanal'ın Galatasaray derbisine bu iki maçtan alınacak 6 puan ve moralle girmek istediği öne sürüldü.



ERSUN YANAL'IN SÖZLEŞMESİ İÇİN FLAŞ İDDİA

Dün akşam Beyaz Tv ekranlarında yayınlanan spor programında Sinan Engin, Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal'ın sözleşmesi hakkında flaş bir açıklamada bulundu.

''Öyle bir detaylar var ki Fenerbahçe'ye zarar vermek istemiyorum. Ama bazen elma ile armutu karıştırmamak lazım. Futbol takımını yönetmek ayrı taraftar ile birlikte olmak ayrı şeylerdir. Fenerbahçe'de yönetme sıkıntısı var. Taraftarlar idmana gitmiş. Bunu Fatih Terim'in takımına yapamazsınız.''

''İLK 10'A GİREBİLİRSE..''

''Ersun Yanal'ın sözleşmesine ilk 10'a girerse devam edecek maddesi var. Zaten bunu Fenerbahçe camiası ve Ali Koç bu durumun vahametini biliyor.''


Fenerbaçe'nin kalan maçları (Fenerbahçe'nin fikstürü)


Fenerbahçe - Sivasspor
Ankaragücü - Fenerbahçe
Fenerbahçe - Galatasaray
Alanyaspor - Fenerbahçe
Fenerbahçe - Trabzonspor
Kasımpaşa - Fenerbahçe
Fenerbahçe - Akhisarspor
BB Erzurumspor - Fenerbahçe
Fenerbahçe - Antalyaspor

SOKAKTA GÜNDEM PROGRAMI 

 


Ersun Yanal, Harun Tekin'i neden oynatmıyor?


Volkan Demirel'in Medipol Başakşehir maçında yediği hatalı gollerden sonra yeniden Harun Tekin tartışmaları alevlendi. Fotomaç Gazetesi'nin haberine göre, Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal'ın Harun Tekin'i neden oynatmadığı belli oldu.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal'ın Harun Tekin ve Volkan Demirel arasında büyük bir farkın bulunmadığı ve 37 yaşındaki tecrübeli file bekçisi Volkan Demirel'i saha içerisinde liderlik özelliklerini barındırması nedeni ile tercih ettiği iddia edildi.


Prekazi'den Fenerbahçe - Galatasaray derbisi açıklaması


Galatasaray forması ile Türk futboluna adını altın harfler ile yazdıran Cevad Prekazi, Ekşisözlük konuğu oldu. Bir yazarın 'Galatasaray bu sene Kadıköy'de Fenerbahçe'yi yener mi?' sorusunu yanıtlayan Prekazi oldukça iddialı açıklamada bulundu.

''GALATASARAY, FENERBAHÇE'Yİ YENER''

''Ben bütün gücümle inanıyorum ki bu sene Galatasaray Fenerbahçe'yi deplasmanda yenecek. Eğer benim düşüncelerim gerçekleşirse o maçtan sonra fenerbahçe küme düşecek maalesef. Çünkü en büyük suçlu fenerbahçe'yi bu duruma getiren, tabii ki transferleri kim getirmiş kim yapmışsa, işte onlar. onlar istifa etmeli. Fenerbahçe gibi büyük bir camiaya bu duruma gelmek yakışmıyor. Türk futboluna da yakışmıyor. Türk futbolu 4 büyük takımlardan birisi bu duruma geldiği zaman çok kötü oluyor. 4 büyük takımsız türk futbolu ileri gitmez.

Sarı Lacivertli takımla ilgili tüm gelişmelere Fenerbahçe Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz. 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!