FutbolArena - Süper Lig’in ilk yarısını 17. sırada tamamlayan Fenerbahçe, transferde sürpriz bir hamle yaptı.
Süper Lig’in ilk yarısını 17. sırada noktalayan Fenerbahçe, devre arasında takviye yapmak için çalışmalarını sürdürüyor.
Birçok futbolcuyu gündemine alan Sarı-Lacivertliler’in sürpriz bir isme teklif yaptığı ortaya çıktı.
Habertürk Spor’dan Ahmet Selim Kul’un haberine göre Fenerbahçeli kurmaylar, İngiltere Premier Lig’de Everton forması giyen Cenk Tosun için nabız yokladı.
Maviler’de ilk 11’e girmeye zorlanan ve son oynanan Burnley maçında kadroya dahi alınmayan yıldız oyuncunun durumunu yakından takip eden Kanarya, kiralama için teklifte bulundu.
Michael Frey ve Islam Slimani’den gol yollarında beklediğini bulamayan Sarı-Lacivertliler’in forvet hattındaki sorunu yıldız bir isimle çözmek istediği belirtildi.
Ancak Cenk Tosun’un Fenerbahçe’nin bu teklifine "Hayır" dediği öğrenildi.