comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Feyenoord mağazalarında Van Persie formaları satışa çıktı

15 Ocak 2018, Pazartesi 22:00
Feyenoord mağazalarında Van Persie formaları satışa çıktı

Fenerbahçe'nin en geç Salı günü Van Persie ile yolların ayrıldığını açıklaması beklenirken, Feyenoord mağazalarında Hollandalı futbolcunun formaları satışa çıkmaya başladı. 

FutbolArena Dış Haberler - Fenerbahçe Transfer gündeminde Van Persie'nin Feyenoord'la imzalaması artık an meselesi. En geç Salı günü transferin resmiyet kazanması beklenirken, Feyenoord mağazalarında Hollandalı yıldızın forma satışları başladı. 


Van Persie Feyenoord'a transfer oldu mu?


Fenerbahçe'de bu sezon teknik direktör Aykut Kocaman tarafından bileti kesilen ve Antalya kampına alınmayan Van Persie, Feyenoord ile anlaştı. Fenerbahçe ile de sözleşme fesih konusunda anlaşma sağlayan Hollandalı futbolcunun Feyenoord formaları şimdiden satışa çıktı bile. Hollanda basınındaki habere göre, Feyenoord mağazalarında satışa çıkarılan Van Persie'nin forması için gün içinde 4 satış gerçekleşti. Henüz transfer resmi olarak açıklanmadığı için forma numarası yer almıyor. Taraftarlar satın aldıkları formalara numaraları daha sonra kendileri de istedikleri bir numarayı bastırabilecekler. 

BİR TARAFTARIN VAN PERSİE YORUMU:
"Van Persie benim büyük bir kahramanımdı. Bence Kuyt kadar bu takımda iş yapacak. Van Persie yedek kalmamalı. Tabi ki Kuyt ile Van Persie farklı karakterde futbolcular. Kuyt bir takım oyuncusu ve Van Persie ise bireysel bir futbolcu. Van Persie çoğunlukla kendisi için oynadı. Arkadaş çevremde de Van Persie'nin transferiyle ilgili farklı tepkiler var. Ancak söylediğim gibi Van Persie benim büyük kahramanlarımdan biri."


Feyenoord Teknik Direktörü Van Bronckhors'tan Van Persie açıklaması


"Herkes Robin van Persie hakkında ne düşündüğümü biliyor" diyen Van Brunckhorst, "Onun transferi aynı zamanda genç oyuncularımız için bir rol model transferi. Ondan önce Dirk Kuyt bizim rol modelimizdi. Şimdi Robin van Persie bu görevi üstlenecek ve genç oyuncuların ondan öğreneceği çok şey olacak." ifadelerini kullandı. 

Kendisinin de genç bir oyuncu iken, tecrübeli ve idol futbolculardan çok şey öğrendiğini dile getiren Van Bronckhorst, "Bu yüzden sadece saha içinde değil, Van Persie'nin saha dışında da bize büyük katkıları olacak" ifadelerini kullandı. 

Sarı Lacivertli takımla ilgili tüm gelişmelere Fenerbahçe Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz. 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!