comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Fernandao mu, Robin van Persie mi? Advocaat kararını verdi

10 Mart 2017, Cuma 17:45
Fernandao mu, Robin van Persie mi? Advocaat kararını verdi

Alanyaspor maçında Advocaat, Fernandao'yu sahaya sürmeye karar verdi.

FutbolArena Özel - Spor Toto Süper Lig'in 24. hafta mücadelesinde deplasmanda Aytemiz Alanyaspor'a konuk olmaya hazırlanan Fenerbahçe'nin forvet tercihi belli oldu.
 

Van Persie, Alanyaspor maçında oynayacak mı?


FutbolArena'nın edindiği bilgilere göre Fenerbahçe, Aytemiz Alanyaspor maçına forvet pozisyonunda Fernandao ile başlayacak.

Hafta boyunca Brezilyalı oyuncuyu taktik idmanlarında deneyen Hollandalı teknik adam, Robin van Persie'ye yine kulübede yer verecek.
Son 2 maçta yedek kulübüesinde olan Robin van Persie, 3 maçlık cezasını tamamlamasına rağmen ilk 11'i unuttu.

Bu sezon Fenerbahçe formasıyla toplam 25 resmi maça çıkan Hollandalı yıldız, bu süreçte 10 gol ve 2 asist üretti. Robin van Persie, inişli çıkışlı grafiğine rağmen Fenerbahçe'nin en büyük kozları arasında yer alıyor.


Fenerbahçe'de Alanyaspor maçı öncesi sakat ve cezalı oyuncular


Fenerbahçeli futbolcular Josef de Souza ve Hasan Ali Kaldırım, sarı kart cezaları nedeniyle Aytemiz Alanyaspor maçında forma giyemeyecek.

Geçen hafta Osmanlıspor maçında bu sezon 4. kez sarı kart gören De Souza ve Hasan Ali, Alanya deplasmanında yer alamayacak. Fenerbahçe'de kaleci Volkan Demirel de sakatlığı nedeniyle forma giyemeyecek. Geçen hafta sağ arka adalesinden sakatlanarak Osmanlıspor karşısında maçı tamamlayamayan Simon Kjaer'in de Aytemiz Alanyaspor karşısında forma giymesi beklenmiyor.

Sarı-lacivertlilerde Volkan Şen, Miroslav Stoch ile Ozan Tufan, yarınki maçta sarı kart görmeleri durumunda cezalı duruma düşecek ve haftaya Atiker Konyaspor maçında forma giyemeyecek.

10 Mart Cuma akşamı saat 20.00'de başlayacak olan Aytemiz Alanyaspor - Fenerbahçe maçı 10.842 kişi kapasiteli Alanya Oba Stadı Stadı'nda oynanacak ve karşılaşmayı hakem Ali Palabıyık yönetecek. Mücadele beIN SPORTS 1 ekranlarından naklen yayınlanacak. 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!