comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Fenerbahçe'ye yazılan Nicolas Gaitan transfer oldu! Resmen açıklandı

14 Mart 2019, Perşembe 21:12
Fenerbahçe'ye yazılan Nicolas Gaitan transfer oldu! Resmen açıklandı

Fenerbahçe'nin transfer listesinde olduğu iddia edilen Nicolas Gaitan, ABD Ligi takımlarından Chicago Fire'a transfer oldu.

FutbolArena Dış Haberler - Fenerbahçe gelecek sezonun transfer planlamasına başlarken, gündeme gelen son isim Nicolas Gaitan olmuştu. Fenerbahçe'nin ilgilendiği iddia edilen Nicolas Gaitan, ABD Ligi takımlarından Chicago Fire'a resmen imza attı.
 

Nicolas Gaitan hangi takıma transfer oldu?


Major League Soccer takımlarından Chicago Fire, bonservisi elinde olan Arjantinli futbolcu Nicolas Gaitan'ı kadrosuna kattı. Fenerbahçe ile anılan yıldız futbolcu, kariyerini ABD'de sürdürmeye karar verdi. Chicago Fire'ın resmi açıklamasında, "Nico Gaitan resmen takımımızın yeni üyesi oldu." ifadelerine yer verildi. Chicago Fire Soccer Club Başkanı Nelson Rodrguez, "Nico'nUn dinamizmi ve oyun kurma yeteneği nedeniyle mükkemmel bir transfer olacağını düşündük." dedi.


 

Nicolas Gaitan kimdir? Nicolas Gaitan kaç yaşında?


31 yaşında olan Arjantinli futbolcu Nicolas Gaitan'ın kariyerinde 3 Portekiz Ligi, 1 Portekiz Kupası ve 1 UEFA Avrupa Ligi şampiyonluğu bulunuyor. Arjantin doğumlu sol kanat oyuncusu, bugüne kadar Boca Juniors, Benfica, Atletico Madrid ve Dalian Yifang formaları giydi. Son olarak Çin'de Dalian Yifang kulübünde top koşturan Nicolas Gaitan, çıktığı 28 maçta 2 gol ve 9 asist kaydetti.
Sarı Lacivertli takımla ilgili tüm gelişmelere Fenerbahçe Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!