comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Fenerbahçe'ye dürümleri yapan Soner Kolcuoğlu, FutbolArena'ya konuştu

22 Nisan 2019, Pazartesi 16:42
Fenerbahçe'ye dürümleri yapan Soner Kolcuoğlu, FutbolArena'ya konuştu

Fenerbahçeli futbolcuların Aytemiz Alanyaspor maçı sonrası soyunma odasına dürüm sipariş etmeleri gündem olmuştu. O dürümleri hazırlayan Soner Kolcuoğlu, sarı lacivertli futbolcular için hazırladığı dürümleri anlattı.

FutbolArena - Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında Fenerbahçe deplasmanda Aytemiz Alanyaspor'a 1-0 mağlup oldu. Sarı lacivertli futbolcuların maç sonunda soyunma odasında dürüm yemeleri gündem olmuştu. Fenerbahçeli futbolculara dürümleri hazırlayan Soner Kolcuoğlu, FutbolArena'ya konuyla ilgili detayları anlattı. Fenerbahçe heyetine 65 kişilik dürüm hazırladıklarını belirten Kolcuoğlu, "Fenerbahçe'nin organizasyonunu sağlayan aracı firma vasıtasıyla siparişleri aldık" dedi. 
 

Fenerbahçe Haberleri: Fenerbahçeli futbolcular, Alanyaspor maçı sonrası dürüm yedi


Fenerbahçe'nin Alanyaspor maçı sonrası soyunma odasına sipariş edilen dürümler sosyal medyada gündem olmuştu.

Dürümleri hazırlayan işletmenin sahibi olan Soner Kolcuoğlu konuyla ilgili FutbolArena'ya yaptığı açıklamada, "Fenerbahçe'nin organizasyonuyla ilgilenen firma tarafından 65 adet et şiş, tavuk şiş, ayran ve tatlı siparişi aldık. Dürümleri hazırladıktan sonra stada götürdük ve yetkililere teslim ettik. Beğendikleri konusunda geri dönüş aldık. Alanya'ya deplasmana gelen birçok kulüp için daha önce yemek hazırlamıştık. Fakat bu sefer çok fazla gündem oldu. Açıkçası konunun buralara geleceğini tahmin etmemiştik" dedi. 
FENERBAHÇE FUTBOLCULARI İÇİN SOYUNMA ODASINA DÜRÜM SİPARİŞİ

Fenerbahçe, Aytemiz Alanyaspor deplasmanında Efecan Karacan'ın attığı tek golle 1-0 mağlup oldu. Hücumda etkisiz kalan Ersun Yanal'ın öğrencileri, Sergen Yalçın yönetiminde Aytemiz Alanyaspor'un galibiyetine engel olamadı. Alanyaspor karşılaşma boyunca birçok gol şansından yararlanamazken, Fenerbahçeli futbolcular maç sonunda üzüntüyle soyunma odasına gitti.

Fenerbahçe futbolcuları Aytemiz Alanyaspor yenilgisinin ardından Alanya'nın ünlü bir restroranından soyunma odasına sipariş edilen dürümleri yedi. Alanya Oba Stadyumu'na getirilen dürümler kısa sürede sosyal medyanın diline düştü.

Sarı Lacivertli takımla ilgili tüm gelişmelere Fenerbahçe Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!