comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Fenerbahçe'ye Amedspor maçında saldırı! "Sopa ve tuğla attılar"

02 Nisan 2022, Cumartesi 15:45
Fenerbahçe'ye Amedspor maçında saldırı!

Fenerbahçe Kadın Futbol Takımı Teknik Direktörü Nihan Su, Amedspor maçı sonrasında "Futbolcumuza saldırı sonrasında müdahale etmemiz gerekti. Sonrasında taraftarlar sopa ve tuğlaları üstümüze atmaya başladı." dedi ve yaşananları anlattı. 

FutbolArena - Kadınlar Futbol Ligi'nde oynanan Amedspor - Fenerbahçe maçında Fenerbahçeli futbolcuların saldırıya uğraması sonrasında olaylar çıktı. 
Fenerbahçe Kadın Futbol Takımı Teknik Direktörü Nihan Su, yaşanan olayları FB TV'de anlattı ve çok üzgün olduklarını söyledi. 
Fenerbahçe Kadın Futbol Takımı Teknik Direktörü Nihan Su, her şeyin çok güzel başladığını fakat 2. golden sonra oyuncularına fiziksel saldırıda bulunulduğunu söyledi. Nihan Su, Taç atılırken savunmasız olan oyuncumuza diğer takımın oyuncusu fiziksel bir şiddette bulundu. Müdahale etmemiz gerekti tabii.  Sonrasında taraftarlar sopa ve tuğlaları üstümüze atmaya başladı. ok fazlasıyla küfür yedik. Bunun yanı sıra kendi ekibimizden kimseden Amedspor'a karşı, oyuna karşı hiçbir kötü söylem olmadı. Çok üzgünüz. Kadınlarımız güvenli ortamda futbol oynamalı." şeklinde konuştu. 

Fenerbahçe Haberleri FutbolArena''da!

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!