comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Fenerbahçe'nin transfer listesi ortaya çıktı (FB Haberleri)

15 Mart 2019, Cuma 10:49
Fenerbahçe'nin transfer listesi ortaya çıktı (FB Haberleri)

Ersun Yanal yönetimindeki Fenerbahçe, scout ekibi ile birlikte transfer listesini hazırladı. Sportif direktör Damien Comolli bir çok oyuncu ile temasa geçmeye başladı.

FutbolArena- Spor Toto Süper Lig'de tarihinin en kötü sezonunu geçiren Fenerbahçe'de gözler gelecek sezonun transferlerin çevrildi. Fenerbahçe Sportif Direktörü Damien Comolli, Ersun Yanal'ın istekleri doğrultusunda transfer görüşmelerinin startını vermiş durumda. Avrupa ve Dünya'da bir çok önemli yıldız ile görüşmelerini sürdüren Fenerbahçe'de transfer gelişmeleri haberimizde.
 

Fenerbahçe Transfer Haberleri: Fenerbahçe'nin transfer listesi


Süper Lig'de 25. hafta itibari ile topladığı 28 puan ile ligde 14. sırada bulunan Fenerbahçe'de teknik direktörü Ersun Yanal geçtiğimiz günlerde gelecek sezon mutlak şampiyonluk hedeflediklerini açıklamıştı.

Bu doğrultuda çalışmalarını başlatan Fenerbahçe'de sportif direktör Damien Comolli Avrupa ve Dünya'da forma giyen bir çok yıldız isimler ile temasa geçmeye başladı.
ÖNCELİK FORVET TRANSFERİ

Önceliğini forvet transferine veren Fenerbahçe'de gündem Fransa 2'de başarılı bir şekilde forma giyen Habip Diallo ismi yer alıyor. Danimarka ekiplerinden Kopengah'da forma giyen Robert Skov ise gündemde yer alan isimlerin başında geliyor.

SON KARARI ERSUN YANAL VERECEK

Dört koldan scout ekibi ile oyuncu izleyen Fenerbahçe teknik heyeti ve sportif direktör Damien Comolli listeye Habip Diallo'nun yanı sıra Alfredo Morelos, Robert Skov, Andreas Olsen ve Luciano Acosta isimlerini de eklemiş durumda. Fenerbahçe'de transferlerde yapılacak görüşmeler sonucunda Ersun Yanal isimler konusunda karar verecek.


Fenerbahçe'nin gündemindeki Habip Diallo nasıl bir golcü?


Fransa 2'de Metz forması giyen Senegal doğumlu golcü oyuncu Diallo 23 yaşında. Bu sezon 32 karşılaşmada 2,050 dakika süre alan Diallo bu süreçte 18 gol, 6 asistlik oldukça dikkat çeken bir performans ortaya koydu.

Sarı Lacivertli takımla ilgili tüm gelişmelere Fenerbahçe Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz. 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!