comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Fenerbahçe'nin transfer ettiği iddia edilen Lucas Lima kimdir?

27 Haziran 2019, Perşembe 22:39
Fenerbahçe'nin transfer ettiği iddia edilen Lucas Lima kimdir?

Fenerbahçe son dakika transfer haberleri. Lucas Lima kimdir? Lucas Lima nerede oynuyor? Lucas Lima kaç yaşında?

FutbolArena - Ersun Yanal yönetiminde gelecek sezonun transfer çalışmalarına başlayan Fenerbahçe için A Spor ekranlarında flaş bir transfer iddiası gündeme geldi. Fenerbahçe'nin Palmeiras'ın orta saha futbolcusu Lucas Lima ile anlaşma sağladığı iddia edildi. Lucas Lima kimdir? Lucas Lima nerede oynuyor? Lucas Lima kaç yaşında?
 

Fenerbahçe Haber: Fenerbahçe'den son dakika Lucas Lima transferi


Spor Toto Süper Lig'de geride kalan sezonda hayal kırıklığı yaşatan Fenerbahçe'de gelecek sezonun transfer çalışmaları için kollar sıvanmış durumda. 

Aspor ekranlarında Fenerbahçe için flaş bir transfer iddiası gündeme geldi. Fenerbahçe'nin geçtiğimiz sezonlarda da adı transfer döneminde ortaya atılan Palmeiras'ın orta saha oyuncusu Lucas Lima ile anlaşma sağladığı iddia edildi.
26 yaşındaki orta saha oyuncusu futbola Internacional altyapısında başladı. 2013'te Recide'ye kiralanan oyuncu, 2014'te Santos'a transfer olmuştu. Brezilya Milli Takımı'nda da zaman zaman görv yapan Lucas Lima'nın kulübü Palmeiras ile 2022 yılına kadar sözleşmesi bulunuyordu.

GEÇEN SEZON NE YAPTI?

Brezilya Ligi'nde geride kalan sezonda 41 mücadelede 2,561 dakika süre alan Lucas Lima bu süreçte 6 gol, 3 asistlik katkı verdi. Yeni başlayan Brezilya Serie A'da 9 karşılaşmaya çıkan Lucas Lima 1 asist gerçekleştirdi.

Sarı Lacivertli takımla ilgili tüm gelişmelere Fenerbahçe Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!