comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Fenerbahçe'nin Sami Khedira transferinde son dakika

23 Temmuz 2019, Salı 11:43
Fenerbahçe'nin Sami Khedira transferinde son dakika

Fenerbahçe'nin ilgilendiği Sami Khedira hakkında Juventus'un yeni bir karar aldığı iddia edildi.

FutbolArena Dış Haberler - Fenerbahçe'nin orta saha transferi için gündeminde yer alan Sami Khedira hakkında sıvak gelişmeler yaşanıyor. Sarı lacivertlilerin ısrarla istediği tecrübeli yıldızın Türkiye'ye şu an için sıcak bakmadığı ifade edildi. İtalyan basınındaki haberlere göre Khedira kendisine kulüp bulamazsa tazminatı ödenerek sözleşmesi feshedilecek. 
 

Fenerbahçe Transferleri: Sami Khedira, Fenerbahçe'ye transfer olacak mı?


İtalyan basınından Juvenews'te yer alan habere göre Sarri'nin planları içerisinde yer almayan Khedira için en cazip teklif Fenerbahçe'den geldi. Juventus'un bu teklifi değerlendirmek istediği ve isteksiz davranan oyuncuyu ikna etmeye çalıştığı belirtildi. Khedira'nın Türkiye'ye transfer olmaya sıcak bakmadığı ifade edilirken, Alman futbolcunun herhangi bir kulüp bulamaması halinde sözleşmesinin feshedileceği aktarıldı. 

Öte yandan Mauricio Sarri de yaptığı açıklamada kadroya takviye yapabilmek için oyuncu satışı yapmak zorunda olduklarını söyledi.

 

Sami Khedira kimdir? Khedira transfermarkt


Khedira geçtiğimiz sezon Juventus formasıyla Serie A'da 10 maça çıkarken, 2 gol attı. 32 yaşındaki Alman futbolcu 2015 yılında Real Madrid'den ayrıldıktan sonra Juventus'a transfer olmuştu. 

Almanya'ya dönme ihtimaliyle birlikte MLS'den teklif alan Khedira'nın önerileri düşüneceği ve kısa zaman içinde kariyeri hakkında karar vereceği öğrenildi. 

Sarı Lacivertli takımla ilgili tüm gelişmelere Fenerbahçe Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!