comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Fenerbahçe'nin rakibi Benfica'yı yakından tanıyalım

23 Temmuz 2018, Pazartesi 13:25
Fenerbahçe'nin rakibi Benfica'yı yakından tanıyalım

Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda Benfica ile karşı karşıya geldi. Sarı Lacivertliler yıllar önce UEFA Avrupa Ligi yarı finalinde elendiği Portekiz ekibiyle bu sezon karşılaşacak. Fenerbahçe'nin rakibi Benfica'ya dair ön bilgileri haberimizde derledik. 

FutbolArena Analiz - Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda Benfica ile eşleşti. Portekiz'in güçlü takımlarından Benfica ile karşılaşacak olan sarı lacivertliler ilk maçı deplasmanda, rövanşı ise İstanbul'da oynayacak. 


Fenerbahçe - Benfica maçları ne zaman?


Fenerbahçe ile Benfica Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda karşı karşıya gelecekler. Fenerbahçe - Benfica maçlarının tarihleri de belli oldu. Fenerbahçe ilk maçı 7 Ağustos'ta deplasmanda oynayacak. Rövanş ise 14 Ağustos'ta İstanbul'da oynanacak. 


7 Ağustos: Benfica - Fenerbahçe
14 Ağustos Fenerbahçe - Benfica
 

Fenerbahçe'nin rakibi Benfica'nın transferleri


Fenerbahçe'nin rakibi Benfica hareketli bir transfer dönemi geçerdi. Portekiz ekibi bu yaz transfer döneminde 15 milyon euro'ya Joao Carvalho'yu Nottingham'a sattı. Horta, Cristante ve Amaral da takımdan ayrılan diğer futbolcular oldu. Ancak Portekiz ekibi buna karşılık olarak kadrosuna 6 civarında önemli takviye yaptı. Castillo, Conti, Vlachodimos, Semedo dışında son olarak Shakhtar Donetsk'ten ayrılan Facundo Ferreyra'yı kadrosuna kattılar. 
 

Benfica hazırlık maçları


Benfica 3-0 Napredak
Benfica 5-0 Swindon Town
Benfica 1-0 Sevilla
Benfica 1-1 Setubal
Sarı Lacivertli takımla ilgili tüm gelişmelere Fenerbahçe Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz. 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!