comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Fenerbahçe'nin Bursaspor maçında kırmızı kart beklentisi! Ertuğrul ve Aatif

08 Aralık 2017, Cuma 20:26
Fenerbahçe'nin Bursaspor maçında kırmızı kart beklentisi! Ertuğrul ve Aatif

Bursaspor - Fenerbahçe maçının ardından ilk yarısında Ertuğrul ile Aatif arasında yaşanan pozisyonda sarı lacivertli taraftarlar kırmızı kart beklentisinde bulundu. 

FutbolArena - Fenerbahçe, Süper Lig 15. haftasında deplasmanda Bursaspor ile karşı karşıya geldi. Maçın ilk 20 dakikası düşük tempoyla geçerken, Fenerbahçe'nin kazandığı frikik sonrası sarı lacivertli taraftarlar müsabakanın hakemi Ali Palabıyık'a yönelik kırmızı kart beklentisinde bulundu. Aatif ile Ertuğrul arasında yaşanan pozisyonun detayları. 


Bursaspor - Fenerbahçe Aatif - Ertuğrul pozisyonu


Süper Lig 15. haftasında Bursaspor ile Fenerbahçe karşı karşıya geldi. Maçın ilk 20 dakikalık sürecinde sarı lacivertli takım sol çaprazdan frikik kazandı. Bu pozisyonun ardından Bursasporlu futbolcular hakem Ali Palabıyık'a faul olmadığı yönünde itirazda bulundu. Ali Palabıyıki ise Ertuğrul'un Aatif'a yaptığı hareket sonrasında genç futbolcuya sarı kart gösterdi. Fenerbahçeli taraftarlar ise bu pozisyon sonrasında özellikle sosyal medyada kırmızı kart beklentisi içindeydi. 

Bu pozisyonla ilgili Tivibuspor yorumcusu ve eski milli futbolcu Nihat Kahveci sosyal medya hesabından "Net kırmızı kart." yorumunu yaptı. 

FENERBAHÇE'NİN 11'İ:
Volkan, İsmail, Skrtel, Neustadter, Şener, Josef, Mehmet Topal, Dirar, Aatif, Giuliano, Janssen

Sarı Lacivertli takımla ilgili tüm gelişmelere Fenerrbahçe Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz. 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!