comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Fenerbahçe'nin Beşiktaş kadrosu nasıl olacak?

04 Mayıs 2017, Perşembe 14:12
Fenerbahçe'nin Beşiktaş kadrosu nasıl olacak?

Fenerbahçe'de Beşiktaş derbisinin hazırlıkları devam ederken son gelişmeleri Milliyet Gazetesi'nden Senad Ok aktardı.

FutbolArena - Fenerbahçe'de Beşiktaş maçının kadrosu merak ediliyor. Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında Beşiktaş ile deplasmanda karşılaşacak olan Fenerbahçe'de teknik direktör Dick Advocaat'ın kadrosunun nasıl olacağı merak ediliyordu. Milliyet Gazetesi'nden Senad Ok, sarı lacviertli takımda yaşanan son gelişmeleri aktardı.

Fenerbahçe'de cezalı olan Mehmet Topal dışında Şener Özbayraklı ve Gregory van der Wiel'in de Beşiktaş derbisinde oynayamayacağını ifade eden Senad Ok şunları söyledi:
"Fenerbahçe'de cezalı Mehmet Topal'ın yerine Roman Neustadter'in oynamasını bekliyoruz. Şener Özbayraklı sakatlığı nedeniyle yok. Gregory van der Wiel kaptan Volkan Demirel ile gerginlik yaşadığı için kadroda olmayacak. Mecburen Ozan Tufan'ın sağ bekte oynamasını bekliyoruz. Moussa Sow'un takıma katılma ihtimali var. Son maçta 2 gol attı. Sol kanatta mı yoksa ileride mi oynayacağı belirsiz. Benim aldığım bilgi Aatif'ın yerinde oynayacak. Simon Kjaer ve Hasan Ali'nin de sakatlıkları vardı ama takımla birlikte çalışmalara başladı. Jeremain Lens'in de hafif sakatlığına rağmen derbide oynayacağını tahmin ediyoruz."

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!