comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Fenerbahçeli Ozan Tufan için Avrupa kulüpleri beklemede

27 Eylül 2017, Çarşamba 10:58
Fenerbahçeli Ozan Tufan için Avrupa kulüpleri beklemede

Fenerbahçe'de Ozan Tufan, yaptığı özel çalışmaların meyvesini almaya başladı. Yıldız isim Avrupa'nın dev kulüplerinin radarına girdi.

FutbolArena - Fenerbahçeli Ozan Tufan, fazla kiloları nedeni ile sıkça eleştirilirken, özel çalışmalar sonrasında kilolarını yavaş yavaş atmaya başladı. Yaptığı özel çalışmalar futboluna da yansıyan milli yıldızın peşine Avrupa devleri takıldı. 


Fenerbahçeli Ozan Tufan ile hangi kulüpler ilgileniyor?


Fenerbahçeli Ozan Tufan'ı için Portekiz, Alman ve İngiliz kulüpleri scout ekipleri gözlem altına aldı. Türkiye Gazetesi'nde yer alan habere göre, Ozan'ın her geçen gün daha da yükselen formuna ilgisiz kalamayan Avrupalılar scout ekiplerine yakın markaj talimatı verdi. Milli yıldızın bu sezon oynadığı tüm maçlarda mercek altında olduğu ortaya çıkarken, Türkiye'nin İzlanda ve Finlandiya karşılaşmalarında da izleneceği öğrenildi.

YÖNETİM 20 MİLYON EURO İSTİYOR
Yönetimin, 2015-16'da 7 milyon avroluk bonservis bedeliyle transfer ettiği Ozan Tufan için belirlediği bonservis bedeli ise 20 milyon avro. Başkan Aziz Yıldırım'ın yakın çevresine, "Biz bir oyuncu almak istediğimizde astronomik rakamlar talep ediyorlar. Ozan da bizim geleceğimiz. Onu almak isteyen bedelini ödemek zorunda" dediği belirtiliyor.

Sarı Lacivertli takımla ilgili Fenerbahçe Haberleri için özel sayfamızı takip edebilirsiniz.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!