Fenerbahçeli futbolcu için olay sözler! "Normal şartlarda oynayamaz"
FutbolArena - Fenerbahçe, Dinamo Zagrep ile Ülker Stadı’nda 0-0 berabere kaldı.
Fenerbahçeli futbolcu için olay sözler! Normal şartlarda oynayamaz
Fenerbahçe, Dinamo Zagreb ile golsüz berabere kalarak UEFA Avrupa Ligi’nde bir üst turu garantiledi. Emre Bol A Spor’da sarı lacivertli takımın performansını yorumladı.
"FENERBAHÇE AVRUPA LİGİ’NDE DAHA İYİ ÇÜNKÜ..."
Fenerbahçe esasında baktığın zaman biraz yumuşak bir takım. Avrupa Ligi’ndeki maçlarda takımlar biraz daha açık oynuyor. Süper Lig’deki gibi kapanarak oynamıyorlar. Avrupa Ligi’nde Fenerbahçe’nin saha sonuçları bu yüzden daha iyi.
"FREY NORMAL ŞARTLARDA FENERBAHÇE’DE FORMA GİYEMEZ"
Dünyada artık çift forvetle oynayan takım sayısı çok az. Cocu bunu denedi. Çok az takım çift forvetle oynuyor.
Koeman bunu geç fark etti ve bugün tek forvetle sahaya çıktı. Frey ile başladı. Sisteme baktığın zaman Frey’in forvet hattında değil, orta sahaya yakın yerde oynadığını görüyoruz.
4-6-0 sistemle Fenerbahçe’nin sahaya çıktığını görüyoruz. Frey geldiğinden beri çok iyi mücadele ediyor.
Düşük kaliteli bir oyuncu. Normal şartlar altında Fenerbahçe’de forma giyemez ama mücadelesiyle şu anda hak ediyor.
DİNAMO ZAGREP MAÇINDA BARIŞ ALICI’NIN PERFORMANSI
Barış Alıcı, Fenerbahçe - Dinamo Zagreb maçının ilk yarısında Opta verilerine göre rakip ceza sahasında en fazla topla buluşan isim oldu.
Genç futbolcu Opta verilerine göre 6 kez rakip ceza sahasında topla buluştu.
Barış Alıcı, ikinci yarıda ise yine Opta verilerine göre girdiği 10 ikili mücadenin 6’sını kazanırken, 1 şut pası verdi %66 pas isabet yüzdesiyle oynadı.