comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Fenerbahçe'de transferde sürpriz gelişme (3 Mayıs 2019)

03 Mayıs 2019, Cuma 09:29
Fenerbahçe'de transferde sürpriz gelişme (3 Mayıs 2019)

Fenerbahçe haberleri arasında günün öne çıkan gelişmelerini sizler için derledik. Fenerbahçe haberleri son dakika, Fenerbahçe transferleri gibi aramaların yanıtları haberimizde.

FutbolArena - Spor Toto Süper Lig'de Kasımpaşa ile karşılaşacak olan Fenerbahçe'de hazırlıklar devam ederken, transfer çalışmaları da sürüyor. Sarı lacivertlilerle ilgili transfer haberleri, Fenerbahçe son dakika haberleri, Fenerbahçe haberi oku, 3 Mayıs Fenerbahçe haberleri, Fenerbahçe haberi 3 Mayıs Cuma, Fenerbahçe transferleri gibi aramaların yanıtları haberimizde.
 

Fenerbahçe Haberleri: Fener Ol kampanyasına katılacak ünlüler kimler?


FB TV'de 3 Mayıs tarihinde saat 21:00'de canlı yayınlanacak olan ‘İlker Ayrık ile Fener Ol Özel' programı, kampanyaya desteği arttırmak ve Fenerbahçe aidiyetini bir kez daha vurgulamayı amaçlayarak Fenerbahçe'ye gönül vermiş birçok ünlü ismi bir araya getirecek. 
 
Bu isimlerden bazıları Murat Dalkılıç, Murat Şeker, Hande Katipoğlu, Tülin Şahin, Tim Seyfi, Ceyhun Fersoy, Begüm Öner Fersoy, Hakan Bilgin, Hakan Ural, Uraz Kaygılaroğlu, Tuncay Şanlı, Ali Güneş ve Mehmet Aurelio olacak. Fener Ol kampanyasında hedeflenen noktalara yaklaşmak için dönüm noktalarından biri olması beklenen gecede taraftarları sürpriz içerikler ve keyifli vakit geçirebilecekleri saatler bekliyor.
 

Fenerbahçe Transfer: Fenerbahçe, Fredrik Gulbrandsen'i transfer edecek mi?


Fenerbahçe'de gelecek sezonun transfer çalışmaları yapılırken gündeme gelen son isim Fredrik Gulbrandsen oldu. Salzburg'da forma giyen 26 yaşındaki futbolcuyu transfer etmek isteyen Fenerbahçe'nin, oyuncuya şu anda kazandığının yaklaşık 4 katını teklif ettiği öne sürüldü. Norveçli futbolcunun da bu tekliften etkilendiği ve Fenerbahçe'ye transfer olmaya sıcak baktığı belirtildi. Fredrik Gulbrandsen bu sezon 32 maçta 5 gol attı. (Fotomaç)

ERSUN YANAL'DAN MERİH DEMİRAL VE EMRE BELÖZOĞLU AÇIKLAMASI

Ersun Yanal, Emre Belözoğlu'nun önemli bir karakter olduğunu vurgulayarak, "Onun profilinde 31-32 yaşında bir oyuncu buluyorsan 1-2 sene oynatıp diğer oyunculara deneyim kazandırabilirsin. Takımın da öyle oyunculara ihtiyacı var. Fenerbahçe'nin genetiğine bakmamız lazım. Fenerbahçe'ye oyuncu yetiştiriyorsunuz. Hem psikolojik hem karakter hem de beceri anlamında Fenerbahçe ruhuna uygun oyuncular yetiştirmek gerekiyor. Mesela üzücü olarak Merih Demiral elimizden kaçtı. Keşke hiç olmasaydı. Bu da bizim için ciddi bir ders oldu" açıklamasını yaptı. 

Sarı Lacivertli takımla ilgili tüm gelişmelere Fenerbahçe Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz. 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!