comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Fenerbahçe'de Skrtel bilmecesi! Sakatlığı

10 Kasım 2017, Cuma 23:04
Fenerbahçe'de Skrtel bilmecesi! Sakatlığı

Fenerbahçe'de sakatlığı nedeniyle son 2 maçın kadrosunda yer almayan Skrtel'in Ukrayna - Slovakya maçında 11'de yer alması kafalarda soru işareti bıraktı. 

FutbolArena Özel - Fenerbahçe'de son haftalarda vertigo problemi ve kulağındaki kristallerde problem yaşayan Skrtel, ligde son oynanan Osmanlıspor maçında da forma giymemişti. Kayserispor karşılaşmasında da yine baş dönmesi sebebiyle kadrodan çıkarıldığı açıklanan Slovak futbolcu, Ukrayna - Slovakya hazırlık maçında 11'de sahaya çıktı. 
 

Fenerbahçe'de Skrtel'in sakatlığı ciddi mi?


Fenerbahçe'de son haftalarda sakatlığı nedeniyle kadroya alınmayan ve en son Osmanlıspor maçında kulağındaki kristallerde problem yaşadığı için ağrıları artan Skrtel, Ukrayna - Slovakya hazırlık maçında ilk 11'de başladı. 

NASIL OYNADI?
Fenerbahçeli Skrtel'in Ukrayna - Slovakya maçında 11'de oynamasından dolayı akıllarda soru işareti oluştu. Ancak durum farklı. Skrtel'in milli takım kampından önce sakatlığı iyiye giderken, tedavinin son aşaması da milli takım kampında devam etti. Dolayısıyla Slovak futbolcu milli takım kampına gitmeden önce sakatlığının büyük kısmı geçt ve tedavinin geri kalanı milli takım kampında gerçekleşti. 

Sarı Lacivertli takımla ilgili takımla tüm gelişmelere Fenerbahçe Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz. 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!