comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Fenerbahçe'de Mehmet Ekici'ye sakatlık şoku!

12 Şubat 2019, Salı 18:28
Fenerbahçe'de Mehmet Ekici'ye sakatlık şoku!

Fenerbahçe'de, Kayserispor maçında sakatlanan Mehmet Ekici'den gelen haber teknik heyeti üzdü. 

FutbolArena - Fenerbahçe'de, Kayserispor maçında Şamil ile girdiği ikili mücadele sonrasında ayağına aldığı darbe neticesinde sakatlanan Mehmet Ekici'nin 2-3 hafta sahalardan uzak kalacağı öğrenildi. 


Fenerbahçe Haberleri: Mehmet Ekici'nin sakatlığı ciddi mi?


Sözcü'nün haberine göre, Mehmet Ekici'nin durumunun ciddi olduğu ve 2-3 hafta sahalardan uzak kalacağı öğrenildi. 

Hatırlanacağı üzere hem Mehmet Ekici maçın ardından beIN Sports'a yaptığı açıklamada "Sanırım faul bile verilmedi ve keşke VAR'da incelenseydi." dedi. Ersun Yanal ise basın toplantısında sakatlık nedeniyle Mehmet Ekici'yi çıkarmak zorunda kaldığını ve buna rağmen pozisyona faul dahi verilmediği yönünde serzenişte bulundu. 
FENERBAHÇE'DEN AÇIKLAMA

Mehmet Ekici'nin Kayseri maçında sağ ayak bileğinin dış kısmına aldığı darbe sonucu, geçmeyen ağrıları neticesinde bugün yapılan MR tetkiklerinde kemikte ödem, iki bağda kısmi yırtılma ve eklem içinde kanama tespit edilip, tedavisine başlanmıştır."
 

Fenerbahçe'den Mehmet Ekici paylaşımı


Karşılaşma sonrası açıklamalarda bulunan Mehmet Ekici, "İlk yarıdaki Şamil ile olan pozisyonumda faul bile verilmedi. Keşke VAR ile incelenseydi." ifadelerini kullandı. Fenerbahçe resmi hesabı bu açıklamayı pozisyonun görselleriyle paylaşarak hakem Alper Ulusoy'a tepkisini ortaya koydu.

Muhabirin "Şamil ile yaşadığın pozisyon vardı ilk yarıda. Ne söyleyeceksin?" sorusuna yanıt veren Mehmet Ekici, "Sanırım orada faul bile verilmedi. Eğer tekrar izlenseydi farklı bir karar çıkabilirdi. Ancak yine de hataları bu maç için kendimizde aramalıyız. İstediğimiz oyunu oynayamadık." dedi.
 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!