comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Fenerbahçe'de Mehmet Ekici ilk 11'e mi giriyor?

07 Mart 2018, Çarşamba 16:29
Fenerbahçe'de Mehmet Ekici ilk 11'e mi giriyor?

Fenerbahçe'de Beşiktaş ile oynanan maçta sonradan oyuna girerek asist yapan Mehmet Ekici'nin ilk 11'e gireceği konuşuluyordu.

FutbolArena Özel - Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında sahasında Akhisarspor'a 3-2 mağlup olarak şampiyonluk yolunda büyük bir yara aldı.

Sarı lacivertli takımda sergilenen futbol da eleştirilirken, teknik direktör Aykut Kocaman'ın kadroda değişime gideceği iddia edilmişti.
AYKUT KOCAMAN'IN MEHMET EKİCİ KARARI

Süper Lig'in 25. haftasında Yeni Malatyaspor ile karşılaşacak olan Fenerbahçe'de Mehmet Ekici'nin ilk 11'de oynayıp oynamayacağı merak ediliyordu. Teknik direktör Aykut Kocaman'ın fizik olarak hazır durumda olmadığını düşündüğü milli futbolcuyu ilk 11'e alma planı yok. Kocaman'ın orta sahada Mehmet Topal, Josef ve Giuliano'nun performansından memnun olduğu ve bu bölgede şimdilik değişiklik yapmayacağı öğrenildi.
 

Mehmet Ekici'nin bu sezonki performansı


Mehmet Ekici bu sezon geçirdiği sakatlıklar nedeniyle Fenerbahçe'de pek bir katkı sağlayamadı. Mehmet Ekici 4'ü lig olmak üzere toplamda 6 maçta forma giydi ve bu maçlarda 1 asist yaptı. 3 aylık aranın ardından çıktığı Beşiktaş maçında çok etkili oynadı. Yüzde 90 pas başarısıyla oynayan ve 3 kez adam geçen gurbetçi futbolcu, sakatlıktan yeni çıktığı için 65. dakikada Aykut Kocaman tarafından kenara alındı, yerini Dirar'a bırakmıştı.

Sarı Lacivertli takımla ilgili tüm gelişmelere Fenerbahçe Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz. 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!