comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Fenerbahçe'de Max Kruse ve Dirar kadroda yok

19 Ekim 2019, Cumartesi 14:50
Fenerbahçe'de Max Kruse ve Dirar kadroda yok

Fenerbahçe'de Denizlispor ile oynanacak karşılaşma öncesi Max Kruse ve Dirar kadroya alınmadı.

FutbolArena - Süper Lig'in 8. haftasında oynanacak Denizlispor - Fenerbahçe maçı öncesi sarı lacivertlilerde sakatlıkları bulunan oyuncularla ilgili son durum belli oldu. Fenerbahçe'de hafta boyunca takımla çalışmalara katılamayan ve kasığında ağrılar hisseden Max Kruse ile sakatlığı devam eden Nabil Dirar kadroya alınmadı. 
 

Fenerbahçe Haberleri: Max Kruse, Denizlispor maçı kadrosunda mı?


Fenerbahçe'de Denizlispor ile oynanacak maç öncesi Max Kruse kadroya alınmadı. Sarı lacivertlilerde milli maç arasında takımla çalışmalara dün başlayabilen ancak kasığındaki ağrı devam eden Alman futbolcu kafilede yer almadı. Sakatlığı devam eden Nabil Dirar da Denizli'ye götürülmedi.  

Fenerbahçe'de sakatlığı bulunan Emre Belözoğlu ise kafilede yer alıyor. Tecrübeli futbolcunun ağrıları devam ettiği için maça yedek kulübesinde başlaması bekleniyor. 
FENERBAHÇE KAFİLESİNDE YER ALAN FUTBOLCULAR

Altay, Harun, Sadık, Zanka, Serdar, Rami, Isla, Hasan Ali, Emre, Jailson, Gustavo, Ozan, Tolga, Tolgay, Zajc, Alper, Deniz, Rodrigues, Moses, Vedat, Mevlüt.

FENERBAHÇE'NİN 11'İ NASIL OLACAK?

Sarı lacivertlilerde Max Kruse'un yerine Miha zajc'ın forma giymesi bekleniyor. Öte yandan sakatlıktan yeni çıkan Victor Moses'ın da ilk 11'de oynaması zor görünüyor. Hasan Ali Kaldırım ile Garry Rodrigues ise ilk 11'de görev alabilecek.
 

Denizlispor - Fenerbahçe maçı ne zaman?


Süper Lig'in 8. haftasında Denizlispor yeni teknik direktörü Mehmet Özdilek yönetiminde Fenerbahçe'yi konuk edecek. Denizlispor Fenerbahçe maçı 20 Ekim Pazar günü saat 19:00'da başlayacak ve beIN Sports'tan naklen yayınlanacak.

Son dakika Fenerbahçe Haberleri FutbolArena'da!

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!