comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Fenerbahçe'de Malinovsky defteri kapandı mı?

02 Haziran 2017, Cuma 11:07
Fenerbahçe'de Malinovsky defteri kapandı mı?

Fenerbahçe'de transfer çalışmaları kapsamında ilgilenilen Malinovsky için yönetim defteri tamamen kapatmadı.

FutbolArena Özel - Fenerbahçe'de transfer çalışmaları devam ediyor. Sarı lacivertlilerin ilgilendiği oyunculardan biri olan Ruslan Malinovsky konusunda yeni gelişmeler yaşanıyor. Geçtiğimiz yıl Belçika ekibi Genk'te kiralık olarak forma giyen ve sürpriz bir şekilde opsiyonunun kullanılmasıyla birlikte Genk'te kalan Malinovsky için Fenerbahçe yönetimi geri adım atmıyor.
 

Fenerbahçe, Ruslan Malinovsky'yi transfer edecek mi?


Shakhtar Donetsk ile Genk arasında yapılan sözleşmede oyuncuyu satın alma opsiyonu bulunan Genk sürpriz bir şekilde bu hakkı kullandı. FutbolArena'nın edindiği bilgilere göre; Genk'in bu opsiyon maddesini kullanmak istemesinin ardından Fenerbahçe'nin oyuncuyu istemesi olduğu öğrenildi. Malinovsky'nin de Fenerbahçe'ye gelmeye sıcak bakması nedeniyle Genk'in satın alma opsiyonunu kullandığı ve transfer üzerinden kazanç elde etmeyi hedeflediği bildirildi. Fenerbahçe'nin bu nedenle oyuncudan vazgeçmediği ve kiralamak için Genk ile görüşmelere devam ettiği bilgisine ulaşıldı.


 

Fenerbahçe'nin ilgilendiği Ruslan Malinovsky kimdir, attığı goller, oynadığı mevki ve transfermarkt değeri


1993 doğumlu Ruslan Malinovsky, orta sahada hücuma dönük pozisyonda oynuyor. Geçen sezonu Genk takımında kiralık olarak geçiren Ruslan Malinovsky, bu sezon 25 resmi maçta 7 gol 8 asistlik performansıyla dikkat çekti. Ruslan Malinovsky Transfermarkt verilerine göre 3.5 milyon Euro piyasa değerine sahip.
 
Sarı Lacivertli kulüpte yaşanan son dakika gelişmelerini Fenerbahçe Haberleri sekmesinden okuyabilirsiniz.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!