comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Fenerbahçe'de kaptanlardan Galatasaray derbisi uyarısı (FB Haberleri)

13 Nisan 2019, Cumartesi 10:30
Fenerbahçe'de kaptanlardan Galatasaray derbisi uyarısı (FB Haberleri)

Fenerbahçe'de kaptanlar Volkan Demirel, Mehmet Topal ve Hasan Ali Kaldırım, Galatasaray derbisi öncesinde takım arkadaşları ile motive toplantısı gerçekleştirdi.

FutbolArena - Fenerbahçe yarın 19 yıldır bileği bükülmediği Kadiköy'de Galatasaray'a karşı zorlu bir 90 dakika mücadelesi verecek. Bu sezon Süper Lig'de tarihinin en kötü sezonunu geçiren Fenerbahçe, Galatasaray derbisini kazanarak bir nebze de olsa taraftarının gönlünü almaya çalışacak. Bu dev derbi öncesinde takım kaptanların Volkan Demirel, Mehmet Topal ve Hasan Ali Kaldırım takım arkadaşları ile bir toplantı gerçekleştirdi.


Fenerbahçe - Galatasaray derbisi haberleri


Süper Lig'de yarın oynanacak derbi saati yaklaştıkça, Fenerbahçe'de heyecan ve adrenalin en üst seviyeye taşınmış durumda. Fanatik Gazetesi'nin haberine göre, Fenerbahçe'de kaptanlar Volkan Demirel, Mehmet Topal ve Hasan Ali Kaldırım takım arkadaşları ile derbi toplantısı gerçkeleştirdi.

''DİZLERİ TİTREYECEK''
Derbide 90 dakika boyunca sakin kalmaları konusunda takım arkadaşlarına vurdu yapan kaptanlar: ''Dizleri titreyecek olan bizler değil onlar. Hep böyle olmuştur. Atacağımız ilk golde 'Yine mi çıkış yok' psikolojisi onları daha da çok hataya sürükler' sözleri ile takım arkadaşlarını motive ettikleri ifade edildi.


Fenerbahçe'nin Galatasaray maçı muhtemel ilk 11'i


Fenerbahçe yarın akşam 19 yıldır bileği bükülmediği Kadiköy'de Galatasaray'ı ağırlayacak. Hafta başından beri takımını Samandıra Tesisleri'nde dev derbiye hazırlayan Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal mücadelenin ilk 11'ini büyük ölçüde belirlemiş durumda.

SERDAR AZİZ Mİ, SADIK ÇİFTPINAR MI

Fenerbahçe'de bu dev derbi öncesinde en çok merak edilen konuların başında savunma hattında Martin Skrtel'ni yanında oynayacak isim. Ara transfer dönemidne Galatasaray'dan olaylı bir şekilde Fenerbahçe'ye geçen Serdar Aziz'in mi yoksa Malatyaspor'dan transfer edilen ve Galatasaray alt yapısından yetişen Sadık Çiftpınar mı forma giyecek büyük merak konusuydu.

İşte Fenerbahçe'nin Galatasaray derbisi muhtemel ilk 11'i: Harun Tekin, Hasan Ali Kaldırım, Serdar Aziz, Martin Skrtel, Isla, Tolgay Arslan, Mehmet Topal, Moses, Zajc, Dirar, Soldado.

Sarı Lacivertli takımla ilgili tüm gelişmelere Fenerbahçe Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!