comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Fenerbahçe'de Janssen, Valbuena ve Isla, Antalyaspor maçında oynayabilecek mi?

25 Kasım 2017, Cumartesi 15:12
Fenerbahçe'de Janssen, Valbuena ve Isla, Antalyaspor maçında oynayabilecek mi?

Fenerbahçe'de sakatlıkları bulunan Vincent Janssen, Valbuena ve Isla'nın Antalyaspor maçında oynayıp, oynamayacağı merak konusuydu.

FutbolArena - Fenerbahçe teknik direktör Aykut Kocaman önderliğinde Antalyaspor ile oynanacak mücadelenin hazırlıklarını sürdürüyor. Fenerbahçe'de teknik heyeti en çok düşündüren konu ise takımda yaşanan sakatlıklardı. Fenerbahçe'de sakatlıkları bulunan Vincent Janssen, Valbuena ve Isla'nın Antalyaspor maçında oynayıp, oynamayacağı merak konusuydu.


Fenerbahçe'de Janssen, Valbuena ve Isla iyileşti mi?


Fenerbahçe yönetimi Pazar günü Antalyaspor deplasmanında 3 puan mücadelesine çıkacak. Fenerbahçe teknik direktörü Aykut Kocaman'ı Antalyaspor mücadelesinin hazırlığı sırasında en çok zorlayan takımda yaşanan sakatlıklardı.

VALBUENA İDMANIN TAMANINA KATILDI
Daha önce idmanlarda düzesiz takılan Valbuena, dün yapılan çalışmanın tamanında yer aldı. Valbuena'nın bugün yapılacak çalışmaya katılması bekleniyor. Fenerbahçe'de bir diğer merakla beklenen konu ise Vincet Janssen'in sakatlığıydı. Hollandalı futbolcu özel bir dizlikle idmana katıldı fakat idmanın tamamında yer alamadı. 

ISLA'NIN OYNAMASI ZOR

Fenerbahçe'de Valbuena'nın Antalyaspor karşılaşmasında ilk 11'de başlaması beklenirken, Hollandalı futbolcu Vincent Janssen'in yedek başlaması bekleniyor. Şilili sağ kanat oyuncusu Isla'nın ise mücadelede forma giymesi zor.

Sarı Lacivertli takımla ilgili tüm gelişmelere Fenerbahçe Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz. 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!