comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Fenerbahçe'de hücum makinası Mathieu Valbuena

28 Eylül 2017, Perşembe 15:32
Fenerbahçe'de hücum makinası Mathieu Valbuena

Fenerbahçe adına Süper Lig'in ilk 6 haftasına damga vuran Fransız yıldız Valbuena, istatistiklerde de sarı lacivertli takımın hücum yükünü çektiği gözleniyor.

FutbolArena Detay - Fenerbahçe, Aykut Kocaman yönetiminde Süper Lig'e istediği gibi giremesede son iki haftada alınan Aytemiz Alanyaspor ve Beşiktaş karşısında 6 puan sarı lacivertli takım için Süper Lig yarışını yeniden başlattı.


Fenerbahçe'de Valbuena'nın performansı


Fenerbahçe, Süper Lig'in ilk hafta karşılaşmasında Göztepe deplasmanından 2-2'lik beraberlikle dönerken, ertesi hafta sahasında Trabzonspor ile 1-1 berabere kalarak Süper Lig'e çok kötü bir başlangıç yaptı. Son 4 hafta 3 galibiyet sığdıran sarı lacivertli takım şampiyonluk yarışınde bende varım dedi.

EN ÇOK ŞUT PASI VEREN OYUNCU 
Sarı lacivertli takımda bu gelişmeler yaşanırken, takımın hücum gücünü çeken isim Valbuena oldu. Sarı lacivertli takım forması ile 3 gol, 4 asistlik performans üreten Fransız yıldız taraftarların da sevgilisi konumuna yükseldi. 

Attığı goller ve asistlerin yanında Fenerbahçe'nın hücumda adeta komutanı olan Mathieu Valbuena, Fenerbaçe adına bu sezon ligde en fazla şut pası atan (20) ve isabetli orta yapan (19) oyuncu. 33 yaşındaki Fransız yıldızın Fenerbahçe takımı ile 2019 Mayıs ayına kadar sözleşmesi bulunuyor.
Sarı Lacivertli takımla ilgili Fenerbahçe Haberleri için özel sayfamızı takip edebilirsiniz.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!