comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Fenerbahçe'de Hasan Ali ve Zajc şoku! Durumları ciddi

14 Aralık 2019, Cumartesi 18:39
Fenerbahçe'de Hasan Ali ve Zajc şoku! Durumları ciddi

Fenerbahçe'de, Sivasspor maçı öncesi son antrenmanda Hasan Ali Kaldırım ile Zajc sakatlandı. İki futbolcunun da durumunun ciddi olduğu açıklandı. 

FutbolArena - Fenerbahçe'de Hasan Ali Kaldırım ve Zajc şoku yaşanıyor. Sezon başında sakatlık yaşayan Hasan Ali Kaldırım'dan bir kötü daha haber gelirken, Zajc'ın ise uzun süre sahalardan uzak kalacağı açıklandı. 


Fenerbahçe Haberleri: Zajc ve Hasan Ali Kaldırım'ın sakatlıklarında son durum


Fenerbahçe'de sezon başında hazırlık maçında sakatlanan Hasan Ali Kaldırım, Sivasspor maçı öncesi gerçekleşen son antrenanda ayağında hissettiği ağrı sonucunda tecrübeli futbolcuda kismi yırtık tespit edildi. Zajc'ın ise yine sabah antrenmanında ayak bileğine aldığı darbe sonucunda  ayak bileği dönerken, bağlarda kopma tespit edildi. 

FENERBAHÇE'DEN SAĞLIK DURUMLARIYLA İLGİLİ AÇIKLAMA
HASAN ALİ KALDIRIM

"Bu sabah antrenmanda ayağının altında ağrı hissetmiş yapılan muayene ve tetkikler sonuçunda plantar fasia da ödem ve kısmi yırtık oluştuğu tespit edilip tedavisine başlanılmıştır."
ZAJC

Bu sabah antrenmanda ayak bileğine aldığı darbe sonucunda  ayak bileği dönmüş ve ayak bileği bağlarında kopuk  tespit edilmiştir. 
Her iki sporcunun da tedavisine başlanılmıştır.

Fenerbahçe Haberleri FutbolArena'da!

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!