comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Fenerbahçe'de Fred transferinde son durum

29 Ağustos 2017, Salı 07:49
Fenerbahçe'de Fred transferinde son durum

Fenerbahçe'de yaratıcı orta saha oyuncusu arayışları devam ederken Shakhtar Donetsk'te oynayan Fred için girişimler devam ederken Ukrayna kulübünün istekleri de ortaya çıktı.

FutbolArena - Fenerbahçe, Süper Lig'de ilk 3 hafta hanesine 5 puan yazdırıp milli takım arasına başlarken yönetim harıl harıl transferi çalışmalarına devam ediyor. Sarı-Lacivertlilerin gündeminde bu kez Fred var. Fenerbahçe Transfer ile ilgili son dakika gelişmeleri FutbolArena!

Merkez orta sahadan topu dikine taşıyabilecek yaratıcı bir futbolu isteyen Aykut Kocaman, bu noktada Fred isminde ısrarcı davranıyor. Fenerbahçeli yöneticiler ise Brezilyalı oyuncu için harekete geçerken bu transferde kiralama formülü üzerine duracak.
 

Fenerbahçe'nin Fred için transfer teklifi yaptı mı?


Fanatik'in haberine göre, sözleşmesi 2021'de sona erecek Fred için Ukrayna temsilcisi, 4 milyon Euro kiralama bedeli isterken, futbolcu da yıllık 2.5 milyon Euro talep ediyor.
Fenerbahçe'nin kiralama bedeli konusun pazarlık halinde olduğu ifade ediliyor.
 

Fenerbahçe'nin ilgilendiği Fred kimdir? 


Brezilyalı futbolcu Fred, Ukrayna'nın Shaktar takımında forma giyiyor. 24 yaşındaki Brezliyalı yıldız uzun yıllardır formasını terlettiği Ukrayna ekibinde çıktığı 123 karşılaşmada 12 gol 9 asistlik performans sergiledi. Brezilyalı futbolcunun Shaktar takımı ile 2021 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. 

Fred, Brezilya milli takımında seçildiği 12 kasım 2014 yılından beri toplamda 6 karşılaşmada süre alıp gol veya asist üretemedi.

Sarı Lacivertli takımla ilgili Fenerbahçe Haberleri için özel sayfamızı takip edebilirsiniz.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!