Kadıköy'de oynanacak mücadelede Fenerbahçe Teknik Direktörü Dick Advocaat zorunlu tercihler yapmak durumunda kaldı.
Fenerbahçe'nin Antalyaspor maçındaki ilk 11'i
Fenerbahçe'de Antalyaspor karşısında sağ bekte Ozan Tufan görev yapacak. Dick Advocaat geçen hafta Şener Özbayraklı'nın yokluğunda Ozan Tufan'ı sağ bekte oynaması beklenirken Hasan Ali'yi bu bölgede görevlendirmişti.
Martin Skrtel ve Josef de Souza'nın yokluğunda stoperde Roman Neustadter'i görevlendiren Dick Advocaat, orta alanda Brezilyalı oyuncunun yerine de Salih Uçan'a şans verdi.
Dick Advocaat, forvet hattında da son haftalarda forma şansı bulmayı başaran Emmanuel Emenike'yi ilk 11'de değerlendirdi. Dick Advocaat, Robin van Persie'yi ilk 11'de kullanmama sebebinin hafta içerisinde oynanacak Medipol Başakşehir karşılaşması olduğu ifade edildi.
Fenerbahçe'nin ilk 11'i: Volkan, Ozan, Kjaer, Roman, Hasan Ali, Lens, Mehmet Topal, Salih, Alper, Sow, Emenike
Emmanuel Emenike'nin bu sezon ilk 11'de forma giydiği maçlar
Çaykur Rizespor ve Beşiktaş maçlarından forma giyen Emmanuel Emenike bu sezon ilk 11'de başladığı 8 maçın 3'ünde gol attı. Emenike en son 24 Ekim 2016'da oynanan Atiker Konyaspor maçında ilk 11'de oynamış ve takımına galibiyeti getiren golü atmıştı.
