comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Fenerbahçe'de Benzia'ya var, diğerlerine yok!

10 Kasım 2018, Cumartesi 17:57
Fenerbahçe'de Benzia'ya var, diğerlerine yok!

Fenerbahçe'de Benzia erken affedilirken, Nabil Dirar, Volkan Demirel ve Aatif Chahechouhe'ya yakın zamanda af görünmüyor.

FutbolArena - Fenerbahçe'de Yassine Benzia'ya verilen kadro dışı cezası 1 maç sürdü. Anderlecht maçının ardından kadroya dönmesine karar verilen Faslı yıldızın durumu, Nabil Dirar, Volkan Demirel ve Aatif Chahechouhe'yu akıllara getirdi.
 

Benzia, Alanyaspor maçında oynayacak mı?


Benzia derbi sonrası ağır ifadeler için bir paylaşım yaptığı için Anderlecht maçının kadrosuna alınmamıştı. 1 maçlık cezayla yetinen Fenerbahçe'de, Benzia'nın yeniden kadroya dönmesine karar verildi.

Dün takımla beraber idmana çıkan Faslı yıldız, bugünkü antenmanda da yerini aldı. Benzia bu hareketi nedeniyle sürekli kadro dışı bırakılma cezasıyla karşılaşmazken, Dirar, Aatif ve Volkan Demirel'in cezaları devam etti. Uzun süredir kadro dışı durumunda olan 3 oyuncuya yakın zamanda da af gözükmüyor.


DİRAR MİLLİ TAKIMA ÇAĞRILDI

Nabil Dirar, Fenerbahçe'de kadro dışı olmasına rağmen Fas Milli Takımı kadrosuna davet edildi. Instagram hesabından tatil fotoğrafı paylaşan Dirar, "Milli takım ile yeniden başlamadan önce güneşlenerek rahatlıyorum" ifadelerine yer verdi.

BENZİA ÖZÜR DİLEDİ

Hatırlanacağı üzere Galatasaray derbisinde ikinci yarı başlamadan oyundan alınan Benzia, maçın ardından instagram hesabından yaptığı paylaşımda, "Her zaman ben... B*k gibi karar. Futbol hakkında hiçbir şey bilmiyorlar." şeklinde bir paylaşım yapmıştı ve sonrasında bu paylaşımı için özür dilemişti. 

Sarı Lacivertli takımla ilgili tüm gelişmelere Fenerbahçe Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz. 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!