comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Fenerbahçe'de Aziz Yıldırım'dan Başakşehir maçına prim dopingi

10 Şubat 2018, Cumartesi 20:03
Fenerbahçe'de Aziz Yıldırım'dan Başakşehir maçına prim dopingi

Fenerbahçe yönetimi ligin 21. haftasında oynanacak olan Medipol Başakşehir maçı öncesinde yeniden prim sistemini devreye soktu. 

FutbolArena Özel - Fenerbahçe, Süper Lig 21. haftasında deplasmanda Medipol Başakşehir ile karşılaşacak. Şampiyonluk yarışında sezonun en önemli maçlarından birine çıkacak olan sarı lacivertlilerde, zorlu maç öncesinde yönetim de harekete geçti. Fenerbahçe yönetimi kritik haftalar öncesinde yeniden prim sistemi getirmeye karar verdi. 
 

Medipol Başakşehir - Fenerbahçe maç haberleri


Süper Lig 21. haftasında lider Medipol Başakşehir ile Fenerbahçe şampiyonluk yarışını yakından ilgilendiren zorlu maçta karşı karşıya gelecekler. Fenerbahçe'de teknik direktör Aykut Kocaman, Gençlerbirliği beraberliğinin ardından "Başakşehir'i deplasmanda yenmek zorundayız." açıklamasını yaparken, yönetim de futbolcuları motive etmek amacıyla yeniden prim sistemi getirmeye karar verdi. 

Sezonun ilk yarısında Fenerbahçe'nin, Konyaspor maçına kadar yakaladığı galibiyet serisinin yaşandığı dönemde prim sistemi getiren yönetim, Başakşehir maçıyla birlikte yeniden bu uygulamayı devreye sokarak futbolcuları motive etmeye karar verdi. 
Sarı Lacivertli takımla ilgili tüm gelişmelere Fenerbahçe Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz. 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!