comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Fenerbahçe'de Ali Koç'a çağrı! 'Stadın ismi Atatürk olsun'

27 Nisan 2019, Cumartesi 13:31
Fenerbahçe'de Ali Koç'a çağrı! 'Stadın ismi Atatürk olsun'

Fenerbahçe Divan Kurulu Üyesi Atilla Öztürk, Ali Koç'a stadyumun ismiyle ilgili çağrıda bulundu.

FutbolArena - Fenerbahçe Divan Kurulu toplantısında Ülker Stadı'nın ismiyle ilgili yönetime sürpriz bir öneri geldi. Sarı lacivertli kulübün divan üyelerinden Atilla Öztürk, Başkan Ali Koç'a yönelik stadın isminin Atatürk Stadı olarak değiştirilmesi teklifinde bulundu. Atilla Öztürk, "Cumhuriyetimizin kurucu değerlerini sonuna kadar savunan Fenerbahçe, ülkemizde yaşananları da bilmektedir." dedi. 
 

Fenerbahçe Haberleri: Ülker Stadı'nın adı Atatürk Stadı mı olacak?


Fenrbahçe Divan Kurulu Üyesi Atilla Öztürk, divan toplantısında yaptığı konuşmasında, "Spor sahalarımızdaki özel isimler bugün değiştirilmekte. Bu nedenle devletimizin ve Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Atatürk ile ilgili önerimi yönetime iletmek istiyorum. Cumhuriyetimizin kurucu değerlerini sonuna kadar savunan Fenerbahçe, ülkemizde yaşananları da bilmektedir. Mustafa Kemal Atatürk'ün kurucu değerlerinden asla vazgeçmeyecek olan biz Fenerbahçeliler, Ülker Stadı'nın adının Fenerbahçe Atatürk Stadı olarak değiştirilmesini talep ediyoruz." dedi. 

ALİ KOÇ'TAN YANIT GELDİ
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Atatürk Stadı ile ilgili öneriye şu yanıtı verdi:

"Beni bilirsiniz. Stadımızın isminin Atatürk olması beni çok mutlu eder. Ülker Grubu ile konuşuruz. Orta yol bulunursa seve seve yapabiliriz."
 

Fener Ol kampanyasında son durum nedir? (27 Nisan 2019)


Fenerbahçe Divan Kurulu toplantısında Fener Ol kampanyası hakkında konuşan Ali Koç, ""Kampanyada 22. gündeyiz. Miktar olarak bir rakam vermeyeceğim ama iyi duruma geldiğimizi söyleyebilirim. 12 Mayıs Pazar ve 13 Mayıs Pazartesi iftar-sahur arası bir sürpriz olacak. Bugüne kadar yapılan tüm kampanyaları toplayın, bizim geldiğimiz nokta hepsinden kat kat üstün durumda. Bizim için katılım da çok önemliydi. Şu ana kadar 500 bin katılımcıya ulaşmak üzereyiz. Bu kampanya bize kısa vadede nefes aldıracaktır." dedi.
 

Fenerbahçe yönetimi, Fener Ol'a ne kadar destek verdi?


Fenerbahçe yönetiminin de Fener Ol kampanyasına destek verdiğini belirten Ali Koç, "Fener Ol kampanyasına yönetimimiz büyük destek verdi. Biz verebildiğimiz kadarını veriyoruz zaten. Çalışanlarımızın büyük kısmı önemli ölçüde destek oldu. Çalışanlarımızın bağışlarını sadece insan kaynaklarında çalışan 2 kişi biliyor. İsteyen 100 lira bağışlıyor, isteyen daha fazla. Kimseyi zorlamıyoruz. Umarım herkes destek olur." ifadelerini kullandı.

Sarı Lacivertli takımla ilgili tüm gelişmelere Fenerbahçe Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz. 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!