Fenerbahçe yolunda... Galatasaray'ın eski yıldızı!
FutbolArena - Fenerbahçe’deki son transfer gelişmeleri belli oldu.
Hürriyet gazetesi muhabiri Ahmet Ercanlar sarı lacivertlilerdeki son gündemi şöyle değerlendirdi.
- Fenerbahçe stoper, 8 numara orta saha, kanat ve duruma göre santrfor transferi yapmak istiyor. Benim tahminim 3-4 iyi transfer yapılacak. Başkan Ali Koç devre arasında takım başarılı olsun diye en iyi şartları sağlamak istiyor.
- Net bir bilgi vereyim. Tolgay Arslan Fenerbahçe’de oynamak istiyor. Oyuncunun isteği bu yönde. Fenerbahçe’ye gelmek istiyor. Bu yönde de görüşmeler sürüyor. Ama Beşiktaş şimdilik takası istemedi.
- Beşiktaş bonservis istiyor. Tolgay da alacaklarına karşılık bonservisini kendi almaya çalışıyor. Ama Tolgay’ın Fenerbahçe’ye gelmek gibi bir planlaması var. Her ne kadar yönetim affetmiş olsa da Tolgay ayrılmak istiyor.
- Belki yönetim ellerini kuvvetlendirmek için böyle bir hamle yapmış da olabilir. Tolgay’ın Fenerbahçe’ye gelmek için şartları zorlayacağını düşünüyorum.
- Slimani’nin devre arasında ayrılma ihtimali var. Normalde kiralık anlaşmalarda tek taraflı fesih pek olmaz. Hem kulübün hem oyuncunun istemesi lazım. Slimani bekleneni veremedi. Kulüp de ondan memnun değil.
- Ozan Tufan’ın affedilmesi konusunda sıkıntı yok. Ersun Yanal’ın bir problemi yok. Ama uzun süredir oynamadığı için hoca onun kiraya verilmesine sıcak. Aytemiz Alanyaspor istiyor.
- Fenerbahçe’ye Göztepeli Yasin Öztekin de önerildi. Kulüp önce şartlara bakacak ve değerlendirecek. İyi bir ilk yarı geçirdi. Yabancı sınırı konusunda transferde sorun olacak. O yüzden takımdan ayrılacak yabancılar olacak. Kameni mesela ayrılmazsa kadroya yazılmayacak.