comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Fenerbahçe transferde Sven van Beek ile ilgileniyor

04 Haziran 2019, Salı 17:40
Fenerbahçe transferde Sven van Beek ile ilgileniyor

Fenerbahçe, Feyenoord'da forma giyen 24 yaşındaki Hollandalı stoper Sven van Beek'i kiralamak istiyor.

FutbolArena Dış Haberler - Fenerbahçe stoper transferinde Sven van Beek'in peşine düştü. Feyenoord'da top koşturan 24 yaşındaki Hollandalı stoper, geçen sezon olduğu gibi yeniden Fenerbahçe'nin gündemine geldi.
 

Fenerbahçe Sven van Beek'i transfer edecek mi?


Hollanda basınından Voetbal4u sitesinin haberine göre Fenerbahçe, Feyenoord'dan Sven van Beek'i kiralamak için harekete geçti. Birçok pozisyon için transfer çalışmaları bulunan Fenerbahçe, Hollandalı savunma oyuncusu ile ilgilenmeye başladı. 

Sven van Beek geçen sezon Fenerbahçe'nin gündemine gelmiş ancak 24 yaşındaki futbolcu takımda kalmaya karar vermişti. Feyenoord'un Sven van Beek hakkında henüz bir neticeye varmadığı vurgulandı.

 

Sven van Beek kimdir? Sven van Beek yaşı ve kariyeri


28 Temmuz 1994 Hollanda doğumlu olan Sven van Beek, 2005 yılından beri Feyenoord formasını giyiyor. Feyenoord altyapısında futbol eğitimini alan Sven van Beek, 2013 yılında A Takım'a yükselmeyi başardı.

2021 yılına kadar sözleşme imzalayan 24 yaşındaki stoper, bu sezon çıktığı 31 maçta 1 gol kaydetti. Sven van Beek sağ ayağını iyi kulanması sayesinde aynı zamanda sağ bek pozisyonun da forma giyebilir. Fenerbahçe transfer ihtiyaçları ve bütçe darlığı nedeniyle çift pozisyonlu oyuncular arıyor.

Sarı Lacivertli takımla ilgili tüm gelişmelere Fenerbahçe Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!