comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Fenerbahçe, Süper Lig'de duran top lideri

28 Eylül 2017, Perşembe 15:33
Fenerbahçe, Süper Lig'de duran top lideri

Fenerbahçe, Süper Lig'in 7. haftasının açılış mücadelesinde Akhisarspor'a konuk olmaya hazırlanırken duran toplarda bu sezon bolluk yaşıyor.

FutbolArena Detay - Fenerbahçe, Süper Lig'e kötü bir başlangıç yapsa da son 2 haftada aldığı galibiyet ve pozitif futbol taraftarları memnun etti.

Beşiktaş karşısında özellikle ilk yarıda son derece etkili olan Fenerbahçe, karşılaşmayıo 2-1 kazanmasının ardından ara vermeden Akhisar Belediyespor maçı hazırlıklarına başladı.
 

Fenerbahçe'nin bu sezon duran toptan attığı goller


Sarı-Lacivertlilerin bu sezonki en büyük silahlarından biri duran toplar oldu. Bu sezon 6. haftaya 14 gol sığdıran Fenerbahçe iyi bir rakama ulaştı. Opta verilerine göre bu sezon attığı 14 golün 7'sini duran toplardan bulan Fenerbahçe, bu alanda Göztepe ile birlikte ligin en iyi iki takımından birisi oldu.
 

Fenerbahçe'nin penaltıdan attığı goller


Sarı-Lacivertlilerin son 4 golünün 3'ü penaltıdan gelmişti. Fenerbahçe, Alanyaspor maçına kadar attığı 8 golün 4'ünü de duran top organizasyonlarından buldu. Fenerbahçe'nin penaltı gollerini Guiliano (2) ve Vincent Janssen atmıştı.
Sarı Lacivertli takımla ilgili Fenerbahçe Haberleri için özel sayfamızı takip edebilirsiniz

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!