comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Fenerbahçe, Mesut Özil transferini açıkladı! '3,5 yıllık sözleşme'

24 Ocak 2021, Pazar 17:05
Fenerbahçe, Mesut Özil transferini açıkladı! '3,5 yıllık sözleşme'

Fenerbahçe, Mesut Özil'in transferi için Arsenal ile anlaşma sağlandığını KAP'a bildirdi. Mesut Özil, Fenerbahçe'ye 3,5 yıllık imza attı.

FutbolArena - Fenerbahçe, Mesut Özil'in transferi için Arsenal'la anlaşma sağlandığını KAP'a bildirdi. Fenerbahçe daha sonra Mesut Özil ile 3,5 yıllık sözleşme imzalandığını duyurdu.

FENERBAHÇE'NİN KAP AÇIKLAMASI
"Profesyonel futbolcu Mesut Özil'in transferi konusunda önceki kulübü Arsenal FC ile anlaşmaya varılmış olup, futbolcunun kendisi ile de prensip anlaşmasına varılmıştır. Yatırımcılarımızın bilgisine sunarız."

FENERBAHÇE'DEN SÖZLEŞME AÇIKLAMASI

"Fenerbahçemiz, dünyaca ünlü yıldız futbolcu Mesut Özil'i resmen kadrosuna kattı. Arsenal'dan bonservissiz şekilde kulübümüze transfer olan Mesut Özil ile 3,5 yıllık sözleşme imzalandı. Kariyerinde başta Dünya Kupası olmak üzere pek çok başarı ve kupa olan Mesut Özil, bundan sonra çocukluk rüyası olan Fenerbahçemiz için mücadele edecek. Kendisine sarı-lacivert çubuklu formayla başarı dolu yıllar ve şampiyonluklar diliyoruz. Hoş geldin Mesut!"

MESUT ÖZİL İLK İDMANA ÇIKTI: "RÜYAM GERÇEK OLDU"

Mesut Özil, resmi anlaşma sonrası Fenerbahçe ile ilk idmanına çıktı. Erol Bulut yönetimindeki idmanda alkışlarla karşılanan Mesut Özil, rüyasının gerçek olduğunu söyledi.

Mesut Özil antrenman öncesi yaptığı konuşmada, "Çok mutluyum. Bir Fenerbahçeli olarak her zaman hayalimdi. Bu hayal benim için gerçek oldu. Çok uğraştım. Allah nasip etti. İnşallah başarılı bir sezon geçiririz. Her şey için teşekkürler." dedi.
 
MESUT ÖZİL'İN ARSENAL'A VEDA SÖZLERİ

"7,5 yıl süren bu muhteşem yolculuk için Arsenal'a teşekkür ederim. Burada geçirdiğim süre boyunca takımdan ve taraftarlardan aldığım destek gerçekten inanılmazdı. Her zaman minnettar olacağım. Birlikte yıllar sonra ilk kez kupa kazandık ve unutulmaz anılar biriktirdik. Arsenal taraftarları sonsuza dek kalbimde kalacak. Arsenal'a ait olduğu yere, zirveye yükselme mücadelesinde başarılar diliyorum."

MIKEL ARTETA'DAN MESUT ÖZİL AÇIKLAMASI

"Mesut'un Arsenal'deki başarıları tartışılmaz. Onunla birlikte oynamak ve son zamanlarında ona teknik direktörlük yapmak benim için bir ayrıcalıktı. Yaratıcılığı ve vizyonu sayesinde Arsenal formasıyla birçok şey başardı. Mesut, 3 FA Cup şampiyonluğunun yanı sıra, kulübün elde ettiği birçok başarının merkezindeydi. Bu başarılar her zaman tarihimizin bir parçası olacak. Mesut'a teşekkür ediyor, Fenerbahçe ile başarılar diliyoruz."

Son dakika Fenerbahçe Haberleri FutbolArena'da!

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!