comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Fenerbahçe maçı hangi kanalda? Dinamo Zagreb Fenerbahçe maçı kanalı (UEFA maçları kanalı)

19 Eylül 2018, Çarşamba 13:47
Fenerbahçe maçı hangi kanalda? Dinamo Zagreb Fenerbahçe maçı kanalı (UEFA maçları kanalı)

Fenerbahçe'nin maçı hangi kanalda aramasının yanıtını haberimizde bulabilirsiniz. Fenerbahçe UEFA Avrupa Ligi maçı hangi kanalda? Dinamo Zagreb Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda olacak?

Fenerbahçe maçı hangi kanalda? Dinamo Zagreb Fenerbahçe maçı hangi kanalda? Dinamo Zagreb Fenerbahçe Avrupa Ligi maçı ne zaman oynanacak? Fenerbahçe sarpsborg UEFA maçı hangi kanalda, Fenerbahçe maçı canlı izle, Fenerbahçe sarpsborg maçı canlı izle gibi seçenekleri haberimizde bulabilirsiniz. 
 

Fenerbahçe UEFA Avrupa Ligi maçları hangi kanalda? UEFA maçları canlı izle olacak mı?


UEFA Avrupa Ligi 2018-19 sezonunda grup maçları yarın oynanacak karşılaşmalarla başlayacak. Türkiye'deki temsilcilerimiz Fenerbahçe, Beşiktaş ve Akhisarspor'un da sahne alacağı UEFA Avrupa Ligi maçları hangi kanaldan yayınlanacak sorusunun yanıtı merak ediliyordu. UEFA Avrupa Ligi maçlarının canlı yayınları için Türkiye'de henüz bir resmi yayıncı açıklanmadı. UEFA Avrupa Ligi maçlarının hangi kanaldan yayınlanacağı henüz belli değil. 
 

Dinamo Zagreb Fenerbahçe maçı hangi kanalda? (Zagreb FB ne zaman?)


UEFA Avrupa Ligi'nde mücadele eden Fenerbahçe, grubun ilk maçında Dinamo Zagreb ile karşılaşacak. Dinamo zagreb Fenerbahçe maçı hangi kanalda, ne zaman sorusunun yanıtı da belli oldu. Dinamo zagreb Fenerbahçe maçı 20 Eylül Perşembe günü saat 22.00'de başlayacak. Dinamo zagreb Fenerbahçe maçının hangi kanaldan yayınlanacağı henüz belli değil.
 

FB Haber: Fenerbahçe'nin Avrupa Ligi maç takvimi


Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi'nde D Grubu'nda yer aldı. Kura çekimine 2. torbadan giren sarı lacivertliler, Belçika'dan Anderlecht, Hırvatistan'dan Dinamo Zagrb ve Slovakya'dan Spartak Trnava ile eşleşti. 

20 Eylül Dinamo Zagreb-Fenerbahçe
4 Ekim Fenerbahçe-Spartak Trnava
25 Ekim Anderlecht- Fenerbahçe
8 Kasım Fenerbahçe-Anderlecht
29 Kasım Fenerbahçe-Dinamo Zagreb
13 Aralık Spartak Trnava-Fenerbahçe
Son dakika UEFA Avrupa Ligi Haberleri FutbolArena'da!


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!