comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Fenerbahçe maç öncesi! "Hocam bir kart verir misin?"

15 Şubat 2020, Cumartesi 20:04
Fenerbahçe maç öncesi!

Ankaragücü - Fenerbahçe Süper Lig 22. haftasındaki müsabaka öncesinde FutbolArena objektiflerine yansıyan kareler, maça dair önemli detaylar ve ilginç anlar. 

FutbolArena - Süper Lig 22. haftasındaki Ankaragücü - Fenerbahçe maçı öncesinde hem tribünlerde, hem de saha içinde ilginç görüntüler yaşandı. Ankaragücü taraftarları her zaman olduğu gibi yine müsabakaya büyük ilgi gösterdi ve takımlarını desteklemek için tribündeki yerlerini aldı. 

ANKARAGÜCÜ TRİBÜNLERİNDE TRABZONSPOR TARAFTARI
Fenerbahçe'nin şampiyonluk yolundaki rakiplerinden Trabzonspor'u destekleyen bazı taraftarlar, Ankaragücü - Fenerbahçe maçını izlemek üzere Başkent ekibinin tribününde yer aldı. Trabzonsporlu bazı taraftarlar Ankaragücü tribünlerinde "Bize her yer Trabzon" pankartını açtı. 



TARAFTAR METE KALKAVAN'DAN KART İSTEDİ

Öte yandan Ankaragücü - Fenerbahçe maçı öncesi ilginç bir olay ise Ankaragücü taraftarıyla hakem Mete Kalkavan arasında yaşandı. Isınma esnasında Ankaragücü tribünlerinde bir taraftar, hakem Mete Kalkavan'dan sarı kart istedi. Taraftarı kırmayan Mete Kalkavan, kartı taraftara ulaştırması için görevli kameramandan yardım istedi. Kameraman, tribüne gelerek sarı kartı taraftara verdi. FutbolArena objektiflerine yansıyan bu anların karelerine aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz. 

Fenerbahçe Haberleri FutbolArena'da!

MAÇ FOTOLARI İÇİN TIKLAYIN>>>

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!