Fenerbahçe, Erol Bulut ile mi görüşüyor? Açıklama geldi
FutbolArena - Fenerbahçe’de teknik direktör belirsizliği devam ediyor.
Sarı Lacivertlilerde E.Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Erol Bulut’un da hoca adayları arasında yer aldığı iddia edildi.
E.Yeni Malatyaspor cephesinden bu iddialara yanıt geldi. Evkur Yeni Malatyaspor Sportif Direktörü Ali Ravcı’nın Radyospor’a yaptığı açıklamanın satır başları ise şu şekilde;
BU FARKI BEKLEMİYORDUK
"Güzel bir galibiyet aldık. Çıkışımız kupa maçıyla birlikte başladı ve devam ediyor. Burada aslan payı Erol Bulut ve futbolcularımızındır. tebrik ediyorum"
"Hocamızı ve oyuncu arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Maçtan önce bu kadar farklı kazanacağımızı düşünmüyordum. Milli takım arası bu 3 puan çok güzel oldu"
HEDEFİMİZ İLK 10!
"Evkur Yeni Malatyaspor olarak bu sezon hedefimiz ilk 10 içerisinde ligi tamamlamak. Avrupa Kupalarında yer alırsak da çok güzel olacaktır"
SADIK MİLLİ TAKIMA ÇAĞRILMALIYDI!
"Sadık Çiftpınar takımımızda uzun yıllardır forma giyiyor ve başarı da yakaladı. Benim düşüncem çağrılması gerektiği yönündeydi"
"Takımımızdan birkaç futbolcu Milli takıma çağrılarak ödüllendirilebilirdi. Lucescu ve ekibinin kararına saygı duyuyorum"
FENERBAHÇE İDDİALARINA YANIT!
"Profesyonel bir ortamdayız. Teknik direktörümüze ve futbolcumuza tüm takımlar talip olabilir. Erol Bulut şu anda Malatyaspor’un hocası"
"Erol Hoca ile Malatyaspor’da hedeflerimiz var. O hedefleri başarmak istiyoruz. Fenerbahçe’den tarafımıza gelen sözlü ya da yazılı bir teklif yok. Bu iddialar şu anda gerçeği yansıtmıyor" (Fotomaç)