comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Fenerbahçe cephesinden hakem Zorbay Küçük'e tepki! Gol iptali!

07 Mart 2020, Cumartesi 21:29
Fenerbahçe cephesinden hakem Zorbay Küçük'e tepki! Gol iptali!

Fenerbahçe - Denizlispor maçının ikinci yarısında 51. dakikada Serdar Aziz'in golü iptal edildi. Fenerbahçe taraftarları hakem Zorbay Küçük'e büyük tepki gösterdi. 

FutbolArena - Fenerbahçe taraftarları Denizlispor maçının ikinci yarısında hakem Zorbay Küçük'ün kararlarına büyük tepki gösterdi. Maçın 51. dakikasında Serdar Aziz'in golü iptal edilirken, bu pozisyondan birkaç dakika sonra Denizlispor lehine verilen taç atışına bu sefer Hasan Ali Kaldırım çok sinirlendi. 


Fenerbahçe - Denizlispor Serdar Aziz'in iptal edilen golü


Fenerbahçe - Denizlispor maçının 51. dakikasında Serdar Aziz'in golü faul gerekçesiyle iptal edildi. Denizlisporlu futbolcular ise golden önce Ozan Tufan'ın elle oynadığı yönünde itirazlarda bulunmuştu. VAR odasıyla konuşan hakem Zorbay Küçük, iptal kararını onadı ve oyunun devam etmesini istedi. 

HASAN ALİ KALDIRIM ÇOK SİNİRLENDİ
Fenerbahçe'nin iptal edilen golünden birkaç dakika sonrası, taç çizgisi kenarında hakem Zorbay Küçük'ün taç kararını Denizlispor lehine vermesine Hasan Ali Kaldırım çok sinirlendi ve topu alıp 4. hakeme verdi. Zorbay Küçük, Hasan Ali Kaldırım'a sarı kart verirken, Fenerbahçe taraftarları ise bu kararlara tepki göstererek tribünlerde hakem Zorbay Küçük'ü protesto etti. 

Fenerbahçe Haberleri FutbolArena'da!

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!