comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Fenerbahçe Beşiktaş derbisinde Luis Neto'ya kırmızı kart

23 Eylül 2017, Cumartesi 20:32
Fenerbahçe Beşiktaş derbisinde Luis Neto'ya kırmızı kart

Fenerbahçe ile Beşiktaş arasındaki derbide Fenerbahçe'nin yeni stoperi Luis Neto diretk kırmızı kart ile oyun dışında kaldı.

FutbolArena - Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında oynanan derbi son derece çekişmeli ve agresif bir havada oynanırken, Fenerbahçe Gary Medel'in yaptığı penaltının ardından Guiliano'nun golüyle 1-0 öne geçti.

Golden sonra hakeme itiraz eden Şenol Güneş ile Fenerbahçe'den Aykut Kocaman arasında bir tarışma da yaşandı. 
İki takım oyuncuları da sert ve agresif bir oyun oynarken Beşiktaş'tan Atiba ve Oğuzhan, Fenerbahçe'den ise Vincent Janssen ve Mehmet Ekici sarı kart gördüler. 


Luis Neto'nun Beşiktaş maçında gördüğü kırmızı kart


Maçın 43. dakikasında ise art arda 2. sarı kartı gören Ricardo Quaresma Beşiktaş'ı 10 kişi bıraktı. Buna karşın 2 dakika sonra Fenerbahçe'den Luis Neto da atıldı. 

Babel'in ara pasında savunma arkasına sarkan Cenk Tosun, Neto'dan sıyrıldı. Neto rakibini düşürdü ve hakem Neto son adam olduğu için direkt kırmızı kartı çıkardı. 

İşte Neto'nun gördüğü kırmızı kart pozisyonu... (Not: Görüntü Bein Sports'tan alınmıştır.) 


 

Fenerbahçe - Beşiktaş maçında hakemin kararları doğru mu?


Öte yandan FutbolArena olarak MHK eski başkanı Bülent Yavuz'a da fikirlerini sorduk. Yavuz, "İlk yarıda adına yakışır bir mücadele vardı ve hakem Ali Palabıyık da bu güzel mücadeleye yerinde ve doğru verdiği kararlarla katkı yaptı. Penaltı kararı doğruydu. Quaresma'ya çıkan iki sarı kart da doğruydu ve Neto'nın kırmızısı da doğruydu. Bana göre Ali Palabıyık ilk yarıda mükemmel bir maç yönetti. İkinci devre bakalım ne olacak" dedi.

Spor Toto Süper Lig ile ilgili tüm gelişmelere Süper Lig Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz. 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!