comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Fenerbahçe başkan adayı Ali Koç'tan şampiyonluk tepkisi

15 Ocak 2018, Pazartesi 20:20
Fenerbahçe başkan adayı Ali Koç'tan şampiyonluk tepkisi

Fenerbahçe Başkan Adayı Ali Koç, dün gece kongre üyeleriyle buluştuğu akşam yemeğinde takımın şampiyon olmamasını isteyenlere cevap verdi.

FutbolArena - Mayıs ayındaki seçim öncesi bazı kongre üyeleriyle bir araya gelen Fenerbahçe Başkan Adayı Ali Koç, takımın şampiyon olmamasını temenni eden destekçilerine tepki gösterdi.
 

Ali Koç'tan Fenerbahçe, şampiyonluk ve adaylık açıklamaları


Habertürk Gazetesi'nin haberine göre Ali Koç, dün gece kongre üyeleriyle buluştuğu akşam yemeğinde "Seçim çalışmalarına 15 Şubat'ta başlayacağız. Şimdilik sadece davetlere katılıyorum. Sağda solda ‘F.Bahçe şampiyon olmasın, Ali Koç seçilsin' gibi yorumlar yapılıyor. Ben kesinlikle böyle bir aday değilim. Böyle bir şeyi kabul etmemiz mümkün değil. Hem F.Bahçe şampiyon olsun hem de biz de aday olalım" ifadelerini kullandı.
 

Aziz Yıldırım, Fenerbahçe seçimini kazanır mı?


FutbolArena'nın edindiği bilgilere göre karşısında güçlü bir rakip bulan Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, 2018 yılı Mayıs ayında yapılacak olan seçimli kongrenin çalışmalarına Aralık ayında başladı. Aziz Yıldırım 1 milyon üye kapsamında şehir şehir dolaşıp seçim çalışmalarını sürdürüyor. Birçok şehre giderek üyeler ile buluşan Aziz Yıldırım üyelerle birebir görüşme gerçekleştirdi.

Sarı Lacivertli takımla ilgili tüm gelişmelere Fenerbahçe Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz. 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!