comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Fenerbahçe, Altay Bayındır transferini açıkladı! 4 yıllık sözleşme

09 Temmuz 2019, Salı 00:09
Fenerbahçe, Altay Bayındır transferini açıkladı! 4 yıllık sözleşme

Fenerbahçe, Ankaragücü kalecisi Altay Bayındır ile 4 yıllık anlaşmaya vardığını açıkladı. Genç kaleci ardından Ankaragücü camiasına veda mesaj yayınladı.

FutbolArena - Fenerbahçe, Ankaragücü'nden Altay Bayındır'ı transfer ettiğini açıkladı. Genç kaleci Ankaragücü'nden resmen ayrılırken, camiasına veda mesajı yayınladı. Fenerbahçe, Altay Bayındır ile 4 yıllık anlaşma sağlandığını duyurdu.
 

Fenerbahçe'den Altay Bayındır açıklaması


Sosyal medyadan Altay Bayındır için transfer videosu yayınlayan Fenerbahçe, resmi siteden detayları açıkladı. Fenerbahçe'nin Altay Bayındır açıklaması

"Kulübümüz, Ankaragücü forması giyen Altay Bayındır ve kulübü ile yapılan görüşmeler sonunda anlaşma sağlamıştır.
 
Formamızı, gelecek 4 yıl boyunca başarıyla taşıyacağına inandığımız 21 yaşındaki genç kalecimize ailemize hoş geldin diyor; Fenerbahçe'miz ile nice zaferler diliyoruz."
FUTBOLARENA 28 HAZİRAN'DA DUYURMUŞTU

Fenerbahçe'nin Altay Bayındır transferini FutbolArena 23 Haziran 2019 tarihinde okuyucularına duyurmuştu. Fenerbahçe ve Ankaragücü, kaleci Altay Bayındır için 1,5 milyon euro bonservis bedeli karşılığında anlaşmaya vardı. Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, Harun Tekin'in istikrarsız performansından dolayı genç kaleci Altay'ı önümüzdeki sezon birinci kaleci yapmayı planlıyor. 
 

Altay Bayındır kimdir? Altay Bayındır kaç yaşında?


1998 doğumlu 21 yaşındaki Altay Bayındır, Türkiye U21 forması giyiyor. Piyasa değeri 250 bin Euro olarak görülen Altay Bayındır bu sezon Spor Toto Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası olmak üzere Ankaragücü formasını 19 kez terletti ve bu süreçte 2 kez sarı kart gördü.

Galatasaray'ın Spor Toto Süper Lig'de Türk Telekom Stadı'nda oynadığı Ankaragücü maçında 90 dakika forma giyen Altay Bayındır, takımı adına kalesinde 6 gol birden görmüştü. Altay Bayındır, Sinan Gümüş, Henry Onyekuru ve Ndiaye'nin gollerine engel olamamıştı.

Sarı Lacivertli takımla ilgili tüm gelişmelere Fenerbahçe Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!