comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Fenerbahçe 2-2 Fatih Karagümrük maç özeti ve golleri (İZLE)

22 Ağustos 2020, Cumartesi 18:54
Fenerbahçe 2-2 Fatih Karagümrük maç özeti ve golleri (İZLE)

Fenerbahçe hazırlık maçında Fatih Karagümrük ile 2-2 berabere kaldı. Maç özeti ve golleriyle birlikte karşılaşma sonrasında yapılan açıklamalar haberimizde. 

FutbolArena - Yeni sezon hazırlıklarını Topul Taylası'nda sürdürn Fenerbahçe, hazırlık maçında Süper Lig'in yeni takımlarından Fatih Karagümrük ile karşılaştı. Fenerbahçe ilk hazırlık maçında İstanbulspor'u 4-0 mağlup etmişti. 

Fenerbahçe - Fatih Karagümrük maçı sona erdi. Fenerbahçe - Fatih Karagümrük maç özeti ve gollerini izlemek için detaylar haberimizde. 
İLK 11'LER

Fenerbahçe: Harun, Serdar Aziz, Sadık, Zanka, Gökhan Gönül, Caner Erkin, Ozan Tufan, Mert Hakan, Garry Rodrigues, Luiz Gustavo, Thiam

Fatih Karagümrük: Saranov, Erdem, Dobrojovic, Koray, Fatih, Darri, Ndao, Ramazan Cİvelek, Erik Sabo, Camara, Vato Arveladzde
 

Fenerbahçe 2-2 Fatih Karagümrük maç özeti ve golleri


Fatih Karagümrük, Fenerbahçe karşısında maçın 5. dakikasında Ndao'nun golüyle 1-0 öne geçti. Fenerbahçe, 7. dakikada Thiam'a yapılan faul sonrasında penaltı kazandı ve Ozan Tufan penaltıdan attığı golle skoru 1-1 yaptı. İlk yarı bu sonuçla sona erdi. 

İKİNCİ YARIDA DEĞİŞİKLİKLER

Fenerbahçe Teknik Direktörü Erol Bulut ikinci yarıda Ferdi Kadıoğlu'nu oyuna aldı. Aynı zamanda ikinci yarının başında kaleciler Harun Tekin ile Altay değişti. 47. dakikada Ferdi Kadıoğlu'nun asistinde Mert Hakan Yandaş, skoru 2-1 yaptı. 2-1'den sonra Fatih Karagümrük topa daha fazla sahip olarak rakip kalede gol girişimlerini arttırdı. 77. dakikada skoru 2-2 yaptı. Ndao kendisinin ve takımının 2. golünü attı. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca müsabaka 2-2 sona erdi. 

FENERBAHÇE'DE İKİNCİ YARINDA OYUNA GİRENLER

Sarı Lacivertlilerde ikinci yarıda Altay, Murat Sağlam, Ferdi, Zajc, Deniz Türüç, Jailson, Muhammed ve Frey oyuna girdi. 

GÖKHAN GÖNÜL'ÜN MAÇ SONU AÇIKLAMALARI (FB TV)

Ağır bir kamp programımımız var. Böyle dönemlerde hocanın denemek istediği sistemler üzerinde çalışıyoruz. Bugün ikinci yarı farklı, ikinci yarı farklı sistemle oynadık. Birçok oyuncu yorgun. Önemli olan kampta eksiklerimizi gidermemiz. Bunları görmüş oluyoruz. Fenerbahçe'nin olduğu her yerde hazırlık maçı olsa da kazanması gerekir. 3-5-2 sistemini burada herkesin daha önce fazla oynadığını düşünmüyorum. Bu sistemi biraz daha çalışmamız gerekiyor. Hocamız da aynı şeyi söylüyor. Bazı maçlarda başka sistemlerde oynamamız gerektiğini. 

ÖZETİ VE GOLLERİ İZLEMEK İÇİN 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!